Lechia Gdańsk - GKS Tychy, sob 4.05.24 g. 17.30
strona 1/1
2 maja 2024, 13:11 / czwartek
Będzie to najważniejszy mecz w tym sezonie, jak dotąd. Nie stać nas już na pomyłki,na stratę punktów. Tylko zwycięstwo. Oby frekwencja dopisała, a doping poniósł Lechię do przekonującego zwycięstwa. 2:0 i wszelkie złudzenia goniącego peletonu powinny się rozwiać ostatecznie.
2 maja 2024, 14:20 / czwartek
Amen.
2 maja 2024, 15:21 / czwartek
Amen. Tylko zwycięstwo.
2 maja 2024, 15:44 / czwartek
Niech się stanie według słowa Twego castorp...czas kończyć te dywagacje i płonne nadzieje rywali na temat awansu.
2 maja 2024, 20:26 / czwartek
Bardzo ważny mecz. Musimy wspiąć się na wyżyny i wygrać. Nie wiedzę tego inaczej. Jak poprzednio awansowaliśmy do ekstraklasy nie mogłem być na meczu ani na fecie - praca. Tym razem również w pracy a to dobry prognostyk. Tylko zwycięstwo !!! My wierzymy tylko w BKS!!!!
2 maja 2024, 20:58 / czwartek
To masz pecha kolego z taką pracą :) . Współczuje .
Ja wtedy byłem na meczu z Zniczem i teraz będę również.
Trzeba taki mecz zagrać na spokojnie i go wygrać. Namawiać innych na ten mecz, bo w takich spotkaniach są wyjątkowe emocje !
Do boju Lechia Gdańsk !!!
2 maja 2024, 21:41 / czwartek
Będzie dobrze Panowie, dajmy z siebie wszystko, jestem pewien, że piłkarze również dadzą z siebie maxa i w sobotę wrócimy tam gdzie nasze miejsce.
3 maja 2024, 10:16 / piątek
Bije od trenera pewność siebie, oby udzieliła się naszym piłkarzom. Obstawiam 2:0 dla nas po golach Meny i Klania.
3 maja 2024, 14:22 / piątek
Miesiąc temu pisano o autostradach, trener mówił, że gramy o zwycięstwo w każdym meczu. Więc jak jesteśmy liderem na 4 kolejki przed końcem sezonu, to my mamy obowiązek grać jak o swoje, a bać się ma przeciwnik i liczyć na mały wymiar kary.
3 maja 2024, 14:37 / piątek
Skoro wtedy nie pomógł im Robert Lewandowski, to i teraz nie pomoże nikt. Jako stary piknik jutro będę świętował na stadionie na żółtej.
4 maja 2024, 12:29 / sobota
Do kurwy nędzy
Wraca Wielka Lechia!!!
Dziś z przytupem 3-0 !!!
4 maja 2024, 16:06 / sobota
Jak ktoś nie ma jeszcze biletu to ode mnie zaproszenie na mecz:
514944/1559
Voucher. Na każdy sektor powinno działać.
A MY SWOJE!
4 maja 2024, 16:51 / sobota
Moderator brawo!
4 maja 2024, 17:01 / sobota
Trochę mam lekkie obawy co do tego napadu. Ale może jakoś to będzie
4 maja 2024, 18:26 / sobota
Jeżeli Sezon gra na środku to obaw nie ma. On się gubi na boku. Ekstraklasy już nam nikt nie zabierze. TLG.
4 maja 2024, 19:25 / sobota
Jestem dumny z tych chłopaków. ,,Będzie, będzie się działo, będzie zabawa, aż nocy będzie mało" :) Ekstraklasa, ekstraklasa LECHIA GDAŃSK :) Coś czuję, że podkarpacie jak zabierało nam punkty, tak da nam awans już w tej kolejce
4 maja 2024, 19:27 / sobota
To był koncert Lechii. Może nawet najlepszy mecz w całym sezonie? 3:0 to i tak najmniejszy wymiar kary, bo równie dobrze to mogło się skończyć wynikiem 5:0, a nawet 6:0! Brawo. Teraz pozostaje czekać na mecz Gieksy i może awans stanie się faktem jeszcze tego wieczora.
4 maja 2024, 19:31 / sobota
,,Sezon" super mecz. Podobnie Mena i ..... Ch..j, co ja piszę, cały zespół zaj....ty mecz. Chłopaki brawo
4 maja 2024, 19:36 / sobota
Wzruszenie Grabowskiego bezcenne. Kuźwa nie jestem kardiologiem, ale jestem pewien, że ten GOŚĆ ma serce biało zielone
4 maja 2024, 19:44 / sobota
Brawo Pan Trener! Brawo drużyna! Odrodzenie Wielkiej Lechii! Smacznych toastów dla wszystkich co mają biało-zielone serca.
4 maja 2024, 19:45 / sobota
dziękuję Wam bardzo. Mam dziś urodziny i dostałem zajebisty prezent
4 maja 2024, 19:56 / sobota
Bójcie się chamy na swoje tory wracamy!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze tylko ukoronować ten świetny sezon 19go :)
4 maja 2024, 20:13 / sobota
Zajebista gra. Co by nie mówić po zeszłotygodniowym blamażu ( młodym może zdarzyć się słabszy mecz ), dziś zupełne przeciwieństwo. Brawo Panie Trenerze oraz drużyno. Może już o 22 szampan ( dla tych co mogą )….My wierzymy tylko w BKS!!!!
4 maja 2024, 20:18 / sobota
Zajebista gra zajebista atmosfera, brawo pan trener. W tak krótkim czasie ze zlepków zbudował kawał drużyny.
4 maja 2024, 20:23 / sobota
Sezonienko mi dzisiaj zaimponował wolą walki i zaangażowaniem! To się ceni jak ktoś zostawia tyle serducha na boisku! Cała druzyna dzis super zaangażowana aż się rodzi pytanie dlaczego tak nie może byc na wyjazdach?
4 maja 2024, 20:39 / sobota
To było meczycho! Dwie bramki po pięknych akcjach i fenomenalny gol Ivana.
Sezon wielki mecz i serce do gry. Zresztą cała drużyna zagrała top mecz!
Ostatnie 10 minut cały stadion na stojąco...kto mógł być a nie był niech żałuje.
I potem ta spontaniczna radość chłopaków...łezka poleciała nie ma co!
4 maja 2024, 20:41 / sobota
@TECHLG odpuść...nie dzisiaj...zresztą na takim tempie i wysokim pressingu nie da się grać przez cały czas. Może z czasem ale dziś tylko radość...i nic sie nie liczy.
5 maja 2024, 00:14 / niedziela
Naprawdę wielka koncentracja zespołu, który zagrał o swoje, o pierwsze miejsce i o awans do ekstraklasy. Tam drużyny, które w zeszłym sezonie razem z nami broniły się przed spadkiem, skonsolidowały się wcześniej i dzisiaj walczą między sobą o mistrzostwo Polski.
Sam dzisiejszy mecz wyszedł nam dobrze i to w odpowiednim momencie. Brawa dla wszystkich ! Dziękujemy.
5 maja 2024, 00:32 / niedziela
Wspaniały dzień! Dla mnie zawodnikiem meczu jest Mena. Chociaż nie zdobył żadnej bramki. Waleczność inicjatywa zaangażowanie. Są różne matematyczne kalkulacje że jeszcze możemy zagrać w barażach ale wiadomo że tak naprawdę mamy awans. Mam nadzieję że ta frekwencja która w pierwszej lidze jest sufitem w ekstraklasie będzie dla nas podłogą.
5 maja 2024, 00:48 / niedziela
Pan Trener Grabowski przez duże T musi zostać. Ostatni raz pamiętam tak się cieszył Kubicki w takich samych okolicznościach.
5 maja 2024, 07:56 / niedziela
Marynarkowa radość Grabowskiego jednak delikatnie różniła się od tej Kubickiego. W 2008 marynarka trenera robiła helikopter, a wczoraj marynarka trenera fruwała wysoko bez synchronizacji ruchu.
Tak czy inaczej - latające w ten czy inne sposób marynarki trenerów Lechii kojarzą się wyśmienicie.
5 maja 2024, 17:32 / niedziela
5 maja 2024, 17:43 / niedziela
Corney: w punkt
5 maja 2024, 20:03 / niedziela
6 maja 2024, 11:20 / poniedziałek
Gratulacje Drużynie i wszystkim Trenerom , świat nadal potrafi mnie zadziwić katowice mają + 1 w bramkach lepiej niż my , oglądałem ten mecz początek był lekko dziwny .
Serce moje jest dumne i biało-zielone .
Sol
6 maja 2024, 16:51 / poniedziałek
To bezsprzecznie był nasz najlepszy mecz w tym sezonie, zaczynając od gry i agresji w obronie, doskoku do przeciwnika, dokładności podań, zabrakło tylko trochę lepszej skuteczności ale nie mamy prawa na nic narzekać. Nie wiem jak oni to zrobili ale pokazali jak drużyna powinna reagować na porażki jaka przytrafiła się w Rzeszowie. Szczególne wyróżnienie dla Kacpra Sezonienki, nawet nie tyle za bramkę co za walkę do końca o każdą piłkę. Camilo Mena kolejny mecz harował od bramki do bramki, reszta drużyny na swoim wysokim poziomie. W zasadzie drużyna gości poza jednym strzałem z ostrego kąta nie istniała w tym meczu.
Brawo Lechia!