Kuchenka-Lechia
strona 1/2
1 sierpnia 2024, 10:32 / czwartek
Może tam?
1 sierpnia 2024, 11:38 / czwartek
Raczej nie
1 sierpnia 2024, 14:21 / czwartek
Ja pie...le, k..wa nie wierzę. Ot wątek meczowy. I ch..j, że nie jesteśmy faworytem, ale ,,MY WIERZYMY", chyba do czegoś zobowiązuje. Na pochybel niedowiarkom, 3:0 dla nas.
1 sierpnia 2024, 16:03 / czwartek
Tak jest, na pohybel kuchenkorzowi... bo Lech zdechł.
Data, godzina również wskazane w temacie.
1 sierpnia 2024, 16:15 / czwartek
Moze Lech to byłby trudny rywal,ale Amika... szanujmy się. 2:0 dla Lechii
1 sierpnia 2024, 19:30 / czwartek
Panowie spokojnie. Mówimy u nas " do trzech razy sztuka ". I tak też będzie. Pierwsze zwycięstwo po powrocie. Wynik to sprawa drugorzędna. Może być nawet skromne 1-0.
Do boju.........
1 sierpnia 2024, 21:01 / czwartek
Rozjebiemy kuchenki. Tylko zwycięstwo.
1 sierpnia 2024, 21:54 / czwartek
Skromne 0:1 mnie satysfakcjonuje.
2 sierpnia 2024, 13:46 / piątek
1-0 dla nas, Sezon w 97 min.
2 sierpnia 2024, 21:07 / piątek
Niebieskie pionki !! Jesteście amica Wronki.
...
3 sierpnia 2024, 19:28 / sobota
Golimy frajerów!!!
3 sierpnia 2024, 19:47 / sobota
Witam wszystkich
Skład już jest znany. Wydaje się że jest to optymalne ustawienie naszych zawodników na obecną chwilę. Może jestem nie poprawnym optymistą ale... wygramy może skromnie 1:0 a bramkę na wagę 3 pkt. strzeli Khlan.
TYLKO LECHIA!!!
3 sierpnia 2024, 20:25 / sobota
wynik powyzej....nieaktualny...niestety...
3 sierpnia 2024, 20:27 / sobota
Wygramy jedną bramką... dopiero początek meczu...
3 sierpnia 2024, 20:39 / sobota
Skromnym 2-1 też nie pogardzę
3 sierpnia 2024, 20:56 / sobota
Kurwa, tego nie da się oglądać
3 sierpnia 2024, 20:56 / sobota
Gorzkie pigułki dzis łykamy...dramatycznie z tyłu a i przy piłce nie potrafimy się utrzymać.
Trudne lekcje na początku dla Lechii...
3 sierpnia 2024, 20:57 / sobota
My tu nie wygramy. Po prostu bez względu kto by nie grał to odpala się DNA przegranej. Nie wiem czy jest inny klub w Polsce, który przegrywa praktycznie każdy mecz wyjazdowy na stadionie gospodarza.
3 sierpnia 2024, 20:57 / sobota
Tak całkiem szczerze - czy zna ktoś drużynę ( nie tylko w Polsce ) co po awansie nie dokonali żadnego wzmocnienia i sie utrzymali? Bo ja nie. Wzmocnienia to nie gówniarze po 19 lat, taka prawda. Nie ma kasy, to i nie ma wzmocnień. Zawsze nam się trafiają właściciele golodupcy. Zaraz zwala ze to wina trenera itd. Tragedia
3 sierpnia 2024, 21:11 / sobota
Ta drużyna w czerwonych strojach nawet nie jest tłem . Nie gra w biało zielonych barwach ,nie ma trenera nie ma piłkarzy nie ma sponsorów a z tym stylem i składem to max 1 liga środek tabeli.
Ale jest drużyna z Gdańska i gra w swoich tradycyjnych barwach na Traugutta 29 i nazywa się TLG .
3 sierpnia 2024, 21:12 / sobota
Hmm Amica nam tryb wirowania włączyła, 3:3 się skończy.
3 sierpnia 2024, 21:13 / sobota
Od dawna mnie intryguje i irytuje zarazem postawa młodych polskich pilkarzy w ekstraklasie. W naszym przypadku Miłosz i Tomek. Dla mnie nie wygląda żeby im się chciało! Rywali tylko odprowadzają wzrokiem, nie walczą nie doskakują... przez co są wiecznie spóźnieni. Pełno niedokładności i nonaszalancji w ich grze. Taki Conrado to przy nich jeździł na tyłku i gryzł trawę... z czego to wynika? Chciałbym grać wychowankami i polakami ale jeżeli tak mają sie przykładać do swojego zawodu to już wolę biegających i chcących wygrywać ukraińcow. Chore!
3 sierpnia 2024, 21:16 / sobota
Niestety przegrywamy znów... jak na ten moment ekstraklasa to dla naszej drużyny zderzenie że sciana.. wolniejsi, spóźnieni.. I co najbardziej wkurza.. nie skupieni.. a to Chindris przy pierwszej straconej przeskoczony jak junior.. a to przy drugiej Nojgebauer się patrzy jak mu zza pleców ucieka a trzecia stracona to już w ogóle parodia.. 3 na 5 i sobie rozgrywają jak z dziećmi.. a nasi się patrza jeden na drugiego zamiast atakować piłkę... dramat.. z taką gra.. I formą.. znów sezon rozczarowań czeka...
Ale nojgi nie nadaje się na 1 ligę jak i sezon . I każdymi tym wie. Ale kim mamy grać jak właściciel golodupiec itd
Niestety, to nie są zawodnicy na ten poziom rozgrywkowy. Jeszcze nie teraz. Były sytuacje dla nas, ale wykonawcy muszą się jeszcze oszlifować. Chłań nowinien trafić w bramke, Żelisko i Mena to samo. Kontry też bez pomysłu i wykończenia.
Gdzie są obiecane wzmocnienia panie prezesie?
3 sierpnia 2024, 21:19 / sobota
Odzywają się już potepieńcy...czekałeś i się doczekałeś? Nieźle trzeba mieć zryty łeb żeby tak pisać na forum Lechii...no ale uśmiechnięty Polak kurwa jego mać! Wypierdalaj Lesiu ! Tyle z mojej strony...
3 sierpnia 2024, 21:20 / sobota
tylko 3 w plecy się skończyło... w pierwszej połowie. W drugiej pewnie tyle samo będzie. Dwa celne podania między obroncami potem do Bohdana i laga ... na aut i strata... czy to jest to DNA? Tak już Lechia kiedyś grała. Po zeszlym sezonie myślałem, że to już przeszłość. Chyba Grabowski się pomylił w wypowiedziach przed meczem.
3 sierpnia 2024, 21:22 / sobota
@TECHLG po prostu motorycznie i szybkościowo odstajemy...Nojgi biegł jakby miał worek z węglem na plecach.
3 sierpnia 2024, 21:26 / sobota
Lechu za dużo wypił tak czuję :) pięknie że jest TLG - ale to nie Lechia Gdańsk !!!! Za poprzednie lata Lechu dzięki ale teraz to przeginasz
3 sierpnia 2024, 21:29 / sobota
Strzelmy .... gola. Może to uwolni głowy. Ani oni tacy silni ani my tacy słabi.
A Szwajcarze przestań pierdo.. zacznij działać, wzmocnienia są potrzebne na przedwczoraj
3 sierpnia 2024, 21:32 / sobota
d.g powinieneś zmienić na t.i troll internetowy . Forum jest dla wszystkich i wyrzucić mnie stąd może moderator - dzbanie jebany .
TLG - biało-zieloni.
3 sierpnia 2024, 21:35 / sobota
Jebał to cię może stary w wannie i stąd pierdolisz farmazony łajzo...
3 sierpnia 2024, 21:37 / sobota
Mena przechodzi i wyprzedza ekstraklasowych patałachów tak samo, jak przechodził pierwszoligowych. Tylko ktoś mu musi powiedzieć, żeby nie kończył sam, ale podawał do Chłania, który już wrócił z tęczowych igrzysk.
Ogólnie potencjał jest. Spodziewałem się dwucyfrówki, bo mamy tylko trzech zawodników nadających się na Ekstraklasę - Bobceka, Menę i Chłania - ale widać, że się trochę ogarnęli. Wkurzające są tylko te podanka do tyłu, jak z Motorem.
3 sierpnia 2024, 21:39 / sobota
Widze, że trener Grabowski podziela moje zdanie bo dwóch wolnych i leniwych młodych Polaków na drugą połowę już nie wyszło... chciałbym wierzyć, ze to wciąż ciężkie nogi po obozie... a nie "mentalny leń"
3 sierpnia 2024, 21:56 / sobota
No, to koniec meczu panowie, Właśnie przestał istnieć nasz atak, choć może to i tak jest dobra taktyka, żeby oszczędzać Bobceka i Chłania, gdy już grać nie ma o co.
3 sierpnia 2024, 22:01 / sobota
d.g. odpierdol się od Leszka (Leszek też lekko odpuść proszę z TLG). d.g. jesteś chyba największym zjebem na tym forum, który w każdy post wplata politykę. Po chuj? Kumam, że jesteś stary, mało masz atrakcji życiowych, ale poszukaj sobie uśmiechu w życiu, bądź szczęśliwy...
3 sierpnia 2024, 22:02 / sobota
Na plus zdecydowanie Dominik Piła! Próbujący Mena i aktywny po zmianie Conrado! O młodych polskich gwiazdach... już było wyżej. Trenerze Grabowski. Ja wierzę, że to ruszy.
3 sierpnia 2024, 22:05 / sobota
Nasze centralne duo obrońców zdecydowanie nie poziom Ekstraklasy.
3 sierpnia 2024, 22:07 / sobota
TechLG dokładnie i Graba na plus za szybkie zmiany a nie jak z Motorem.
3 sierpnia 2024, 22:11 / sobota
Już zaraz koniec meczu. Tak na szybko byliśmy tylko tłem dla gospodarzy... Trzeba przełknąć tą żabę... Gorzka pigułka...
Myślę, że lepiej zagrali niż tydzień wcześniej z Motorem...
Jest potencjał ale chyba jeszcze głowy zbyt gorące a nogi zbyt giętkie... Będzie lepiej po 5 lub 6 kolejce... Wierzę w to.
TYLKO LECHIA!!!
3 sierpnia 2024, 22:13 / sobota
Pewnie będziecie mnie krytykować, ale uważam że druga połowa na duży plus. Byliśmy słabsi, ale tu cały czas była walka. Wzmocnienia pilnie !
3 sierpnia 2024, 22:13 / sobota
Jest kuźwa xD
Brawo Wendt.
W drugiej połowie nieźle, oczywiście poznaniankom się już nie chciało.
Dobra gra w środku. Tragedia w obronie, jakieś zagadkowe przestoje.
Jakoś jednak po tym meczu jestem większym optymistą, niż po Lublinie.
3 sierpnia 2024, 22:16 / sobota
@Rombis o moje szczęście się nie martw się jakos daję radę, oprócz oczywiście gry Lechii.
Zjebów szukaj w swojej rodzinie...sam tu agitowaleś nie raz więc...odpierdol się ode mnie.
3 sierpnia 2024, 22:16 / sobota
Szkoda sytuacji Meny, odstawić Milosza i Tomka niech odpoczną. Z Zaglebiem 3pkt
3 sierpnia 2024, 22:18 / sobota
Powiem jedno, to nie tak miało być.
Ale jednak widać światełko w tunelu.
3 sierpnia 2024, 22:19 / sobota
Druga połowa zdecydowanie lepsza. Conrado na duży plus. Kałachur niestety przy nim na chwilę obecną wygląda zdecydowanie gorzej. O Nojgim było pisane wyżej. Nie ma świeżości kompletnie chłopak. Sezonienko w standardzie czyli słabo.
Myślę, że od meczu z zagłębiem ruszymy z kopyta pod warunkiem niestety że Nasza Polska młodzież zostanie na ławce rezerwowych.
3 sierpnia 2024, 22:20 / sobota
Miłosz i Tomek połazili z go pro dla c+ i sodowa i odjebala że są gwiazdy. A oni do piłek podawania a nie do ekstraklasy idziemy drogą ŁKS w ostatnim sezonie .
3 sierpnia 2024, 22:21 / sobota
d.g. mam na Ciebie wyjebane, więc się odpierdolę... gnij stary dziadu
3 sierpnia 2024, 22:22 / sobota
Pomimo wyniku i 3 straconych bramek gra była lepsza niż tydzień temu, martwi mnie środek Kapic i Zhelizko, ewidentnie nie dają tej pewności co w pierwszej lidze , za duzo prostych strat i spoznionych doskokow i przez to mniej szans mają nasze skrzydla, Chlan i Mena podwajani a sami meczu nie wygrają.. (Nie w każdym tygodniu gramy z bezdomnymi z Gdyni). Nogi i Miłosz ewidentnie muszą się ogarnąć.. wciąż mam nadzieję że jeszcze ze dwie czy trzy kolejki i się otrzaskaja z ekstraklasa i zacznie to iść w lepszym kierunku.
3 sierpnia 2024, 22:28 / sobota
Ja liczę że ich ten gol strzelony w końcówce jakoś ich zmotywuje, a do tego w drugiej połowie wreszcie były jakieś strzały i sytuacje, to chyba pierwszy raz od jakichś 180 minut poprzednich.