Kuchenka-Lechia
strona 2/2
3 sierpnia 2024, 22:30 / sobota
Wynik chujowy bardzo ale ja nadal widzę potencjał na dużo lepsze granie.
Dobre wejście Conrado i młodego Szweda. Piła też dawał radę. Odbijemy wkrótce w górę tabeli...wierzę w to mocno!
3 sierpnia 2024, 22:32 / sobota
@Rombis
Przez te kilkanaście lat nie raz mieliśmy inne zdanie. Nie wnikam w Wasz konflikt ale d.g to jest Lechista i słowa gnij stary dziadu są słabe w chuj.
A Lechia to nie amica i jest jedna
3 sierpnia 2024, 22:35 / sobota
Rombis cieszę się bardzo młody dziadu...
3 sierpnia 2024, 22:45 / sobota
Druga połowa to jakiś promyk nadziei. Kalahur i Neugebauer w odstawkę, za nich Wendt i Conrado. Kapic i Chindris do ogarnięcia i będzie dobrze. Grabowski chyba zdaje sobie sprawę, że wystawiając uparcie wspomnianą na początku dwójkę znajdzie się za kilka tygodni na wylocie.
3 sierpnia 2024, 22:49 / sobota
Leszektv cała Lechia zawsze razem i nie siej fermentu.Znam paru z tego waszego TLG i w oczy mi mówią, że piersi będą się cieszyli jak ten projekt padnie.Ps TLG gra na biało zielono u siebie i na wyjeździe bo ma jeden komplet.
3 sierpnia 2024, 23:01 / sobota
@lechia.gda
Panowie proszę o troszkę obiektywizmu. "Porażka w kompromitującym stylu"?????
Serio???? Skład z pierwszej ligi, walka do końca , bramka w ostatniej minucie. To jest kompromitacja? Tak, ale Wasza
Skupcie się na tym by wymagać na szwajcarze wzmocnień, zamiast walić w chłopaków którzy dają z siebie 100% ale to zwyczajnie nie styka
3 sierpnia 2024, 23:16 / sobota
Bo nowa Lechia.gda skupia się aby zmieniać nagłówki wątków typu zamiast Arka na śledzie itd. A to jest przejawem szczeniackiej głupoty. Sorki ale kazdybwie ze Arka To kurw znak i Lech to Amica / kuchenka ale na chuj to ??? Chyba szyk i elegancja to my!!!
3 sierpnia 2024, 23:19 / sobota
Tel szaleje - miało być Arka Gdynia kurwa świnia itd
3 sierpnia 2024, 23:26 / sobota
Tak na szybko po meczu. W pierwszej połowie pyry nas zdominowały, a i tak mogliśmy się pokusić o bramki, choćby Khlan do pustej nie trafił, w drugiej połowie gdyby Mena podał do Maksa byłaby brama, gdyby Buleca strzelał a nie robił nie wiadomo co też mogło wpaść. Jak dla mnie widzę dużo więcej pozytywów po tym meczu niż tydzień wcześniej z Motorem. Panowie pamiętajmy, że mamy bardzo młody zespół, który dopiero uczy się specyfiki tej ligi. Naprawdę wierzę w ten zespół i trenera, wiem czas ucieka punktów nie ma, ale bądźmy z tą drużyną tak jak byliśmy po wygranych derbach, wspierajmy ich i odpuśćmy sobie jakieś niepotrzebne nikomu spory. Leszeklv jeśli cenisz sobie bardziej TLG, dla mnie ok, Twój wybór, ale uszanuj , że to jest forum kibiców Lechii i nie obrażaj starych forumowiczów, a także nie siej defetyzmu. CAŁA LECHIA ZAWSZE RAZEM.
4 sierpnia 2024, 00:00 / niedziela
Moim zdaniem też ten mecz był daleki od kompromitującego. Co najwyżej pierwsza połowa, bo ta rzeczywiście słaba. Z Motorem to była kompromitacja, a teraz przynajmniej (w drugiej połowie) były wreszcie jakieś strzały i sytuacje, bo z Motorem i w pierwszej połowie to wyglądali jakby chcieli wejść do bramki z piłką. Zwłaszcza ten gol to wreszcie coś pozytywnego. Widzę szanse z Zagłębiem za tydzień
4 sierpnia 2024, 00:35 / niedziela
Czarny - wiesz, że jestem kibolem Lechii ale nie wiesz od kiedy - pamiętam Sionka , Apolewicza ,Burzyńskiego i Musiała - mieszkali na tym samym podwórku co ja.
Później Zdzisia i wielu prawdziwych Biało Zielonych i od tamtych lat - bardzo dawnych bo 60-tych chodzę na Traugutta . Mam geny w tych kolorach bo urodziłem się przy Lechii na Wileńskiej .
Forum jest również do subiektywnych ocen i ani ja ani żadna gnida nie powinna oceniać wypowiedzi innych forumowiczów. Fakt - TLG być może jest efemerydą .Czas pokaże.
Tak przy okazji - mecze TLG na moim kanale YT mają po kilkaset oglądających .
Na koniec cytat po występach drużyny w czerwonych strojach : " Tragedia. ..
Lechia w kompromitującym stylu przegrała w Poznaniu z Lechem. Biało-Zieloni otrzymali lekcję futbolu..." Czy podoba ci się reprezentowanie Gdańska i kibiców Lechii w takim wydaniu ???.
Płacimy my i Gdańsk ponad 10 baniek za takie g...o . Ten samolot nie ma pilota .
pozdrawiam i do następnego blamażu .
4 sierpnia 2024, 02:17 / niedziela
To jest Lechijne forum?!
Czy wy wszyscy powariowaliście?
Można mieć inne zdanie,ale żeby jeden drugiemu tak ubliżał,to lekka przesada.
Nie jest ważne,kto zaczął,kto więcej pojechał po drugim-takie zachowanie poprostu nie wypada.
Pomyślcie,zanim ubliżycie drugiemu Lechiście.
4 sierpnia 2024, 06:27 / niedziela
" gnij stary dziadu "....
Rombis...Może to dla Ciebie mało ważne ,ale ja tego nie kupuję
Wiem że emocje , ja często też osobiście nie robię tu Wersalu
Ale tu...przykro mi się zrobiło
Do wielu , ale nie do d.g
Nie jestem adwokatem On takiego nie potrzebuje
Jeśli tak ma być , to ja też jestem starym pierdolonym dziadem
Zawsze sądziłem że nie musimy się tutaj we wszystkim zgadzać
Ale zgadzamy sie w jednym Wszyscy wiemy w czym
Do wynalazków jakich tu wiele bym tak nie pisał Jebać to
Ale te słowa...w chuj mnie zabolało
4 sierpnia 2024, 07:44 / niedziela
Najzwyczajniejsza jest prawda.
Byliśmy od nich słabsi i tyle.
Kur.. wa ile można czekać na Mistrza?!
4 sierpnia 2024, 07:59 / niedziela
A cha.
Młodzi, starzy czy tam również średni kibice Lechii Gdańsk,
Przestać sie się kłócić!!!
4 sierpnia 2024, 08:40 / niedziela
Jak ktoś nie ma argumentów czy w realu czy na forum to zaczyna bluzgać. Tak na poprawę nastroju. Starość nie radość młodość nie wieczność.
4 sierpnia 2024, 09:51 / niedziela
Zgadzam się ale..
Młodość to wieczność, starość to młodość
4 sierpnia 2024, 09:54 / niedziela
Ktokolwiek atakuje i obraża Lechię to odbieram to jako atak na siebie. I nie ważne kto to robi.
Wczoraj emocje były negatywne po naszym chujowym meczu. Dlatego być może gwałtownie zareagowałem. Wiem, ze są osoby, którym obecna Lechia nie pasuje. Ich problem...dla mnie jest tylko Jedna Lechia! Obrażonych Leszka i Rombisa przepraszam bo czuję się z tym chujowo. W końcu też Lechiści...może z innymi poglądami. Ale na obrażanie i kwestionowanie obecnej Lechii nie będzie u mnie zgody i zawsze będę reagował...
4 sierpnia 2024, 10:58 / niedziela
Macie rację... wczoraj trochę emocji, alkoholu i niepotrzebne słowa. Przepraszam...
4 sierpnia 2024, 11:43 / niedziela
no i ładnie.tak zachowują sie prawdziwi Lechisci i mężczyźni....
4 sierpnia 2024, 12:07 / niedziela
Leszek...szanuje ciebie i twoje dokonania...ale po co wypisujesz takie głupoty. Rozumiem ze TLG to w jakiś sposób twoja idea i wizja Lechii ale prawdziwa walka toczy się w innej lidze i warto wesprzeć ta drużynę która w jeden sezon potrafiła wrócić do ekstraklasy(to samo jest wielkim sukcesem) teraz trzeba się utrzymać i rozgościć na dłużej co oczywiście nastąpi. Z Biało -Zielonym pozdrowieniem
4 sierpnia 2024, 12:14 / niedziela
Ja mam taką zasadę że po porażce 24h staram się nie wyrażać opinii na temat meczu i gry poszczególnych zawodników.Chlodna glowa jest rozsądniejsza.
4 sierpnia 2024, 12:37 / niedziela
Jeśli chodzi o przebieg meczu to każdy widział jak bylo.Chujowo.Niniejszym podtrzymuję swoją opinię napisaną po meczu z Motorem.
Co do wymiany zdań na forum w dniu wczorajszym:ja wiem i dopuszczam myśl ,że każdy z nas może mieć różne spojrzenie na tę samą sprawę.Natomiast polemika i forma dyskusji powinna trzymać pewien merytoryczny poziom.Tworzenie podziałów wśród nas samych jest niedopuszczalne i działa na szkodę Lechii.
LECHIA JEST JEDNA!BEZ PODZIAŁÓW.
Pozdrawiam
4 sierpnia 2024, 13:27 / niedziela
Dyskusja powinna być merytoryczna - zwłaszcza jeżeli "poglądy" na pewne sprawy są różne. Co do meczu... zero niespodzianki - wiadomo było, że tak będzie wyglądał. Nawet w czasie kiedy mieliśmy mocną i doświadczoną pakę kuchenki nas dominowały. Niektórym tutaj mistrzostwo się zamarzyło - ale to nie ten sezon... tutaj trzeba powalczyć o spokojne utrzymanie, a narzekanie nic nie da. Na tą chwilę jest jak jest i trzeba walczyć w każdym meczu o jakiekolwiek punkty.
4 sierpnia 2024, 14:52 / niedziela
Trochę późno, ale wcześniej nie mogłem odpisać, nie wiem dlaczego nie mogę zalogować się na telefonie, może powinienem na każdym urządzeniu założyć konto, nie ważne. Na początek do d.g , rombisa i innych, którzy potrafią powiedzieć słowo przepraszam, Panowie wielki szacun. Teraz do Leszkalv, sorki, że tak późno odpisuję. Wiem kim jesteś i że z Lechią jesteś dłużej związany niż ja, w moim wpisie odniosłem się w sposób kulturalny do Twojej sugestii, że w Gdańsku jest tylko jedna białozielona drużyna i nie jest to Lechia. Bardzo mnie ukłuły te słowa, ale tak jak napisałem, z kulturą Ci odpisałem. Napisałeś też o blamażu Lechii w poznaniu, ja bym tej porażki nie nazwał blamażem. Blamażem były porażki starych wyjadaczy typu Peszko, Nalepa, Maloca czy Gajos, którym zdarzało się przywieźć ,,piątkę" z Poznania. Ci chłopcy, bo nie którzy z obecnych zawodników, to faktycznie chłopcy dostali po raz kolejny przykrą lekcję gry w e-klapie, ale nie można im odmówić woli walki, a momentami całkiem fajnie pograli co oczywiście nie wystarczyło na amicę. Tyle ode mnie, z biało-zielonymi pozdrowieniami
4 sierpnia 2024, 15:57 / niedziela
Sprawa jest oczywista, że potrzeba ze 3 wzmocnień piłkarzami lepszymi niż grający w obecnej kadrze. Ale czy Urfera stać będzie na to? Możliwe, że czeka na koniec okienka,gdy niektórzy piłkarze z wygórowanymi oczekiwaniami finansowymi zostaną z niczym i będą do wzięcia taniej. Jeśli wzmocnień w ogóle nie będzie, to sprawa wygląda nieciekawie, jeśli nie beznadziejnie. Powrót Fernandeza niewiele zmieni,bo po rocznym rozbracie z piłką i ciężkiej kontuzji,niewiadomo czy i kiedy wróci do dobrej formy. We wczorajszym meczu widać było mnóstwo chęci,ale za mało jakości. W drugiej połowie grając ze zmiennikami zdołali zagrać jak równy z równym. Szkoda sytuacji Meny. Kolejny mecz muszą wygrać,bo sytuacja w tabeli zrobi się bardzo zła.
4 sierpnia 2024, 23:05 / niedziela
Kapic ,Zhelizko,Nogi...tu tkwi problem...wszyscy są pod forma i nie ma linii pomocy ...nikt nie bierze na siebie odpowiedzialności za gre..nie kreuje jej....