Górnik Zabrze Lechia Gdańsk niedziela 12:15
strona 2/2
2 września 2024, 00:13 / poniedziałek
Brawo za walkę. Nareszcie i oby ruszyło. ROMBIS ty tak na serio o ,,Grabie'? Trener Grabowski jest najmniejszym problemem tego projektu. Po przeczytaniu wszystkich komentarzy... 100% poparcia dla MT83, MSZE i w szczególności d.g. Kolego, z reguły walisz w punkt. Pozdro dla wszystkich .
2 września 2024, 09:19 / poniedziałek
Czarny74, Ty też zupełnie opacznie zrozumiałeś moją wypowiedź? Jesteś inteligentnym gościem i Twoje pytanie jest trochę...niepokojące... To, że ktoś inny nie skumał i napierdala, to niech... ;)
Nie, nie jestem przeciwko Grabowskiemu, patrząc na grę naszych przed wczorajszym meczem obawiałem się, że porażkę w Zabrzu Niemiec wykorzysta do zmiany trenera na Anglika.
Jak zauważysz użyłem słowa "niestety"...
2 września 2024, 13:41 / poniedziałek
@ROMBIS, faktycznie nie skumałem i mega się zdziwiłem Twoim wpisem. Mea culpa, mea maxima culpa. ROMBIS trzymaj się brachu, mam nadzieję, że bez urazy ;)
2 września 2024, 19:39 / poniedziałek
Nie ma co psuć nastrojów po wygranej na wyjeździe, nie mniej obrona do poprawy, do przemyślenia. Brawo Carenko i Vinniuk. Transfer tego pierwszego to strzał w dziesiątkę. Jak dopisze mu zdrowie i będzie grał z takim zaangażowaniem to zamiesza w tej lidze. Z Radomiakiem tylko zwycięstwo i mam nadzieję, że dopisze frekwencja.
3 września 2024, 23:33 / wtorek
Rombis nie Anglik był szykowany na nastepcę, jego to nie interesuje. Radek miał być. Dobrze, że Szymon się obronił bo zasługuje żeby przepracować pełny sezon. Z Radomiakiem 3 pkty.