Gdańsk: wtorek, 14 lipca 2026

Lechia Gdańsk - Radomiak Radom sobota 14:45

strona 1/1

13 września 2024, 06:12 / piątek
Już jutro kolejny mecz, tym razem u siebie wg. mnie pokażemy się z bardzo dobrej strony - my nie mamy nic do stracenia tylko możemy nie zremisować...
13 września 2024, 15:49 / piątek
Od siebie dodam nie oglądać na trzeźwo…. Jak ostatnio to napisałem, to w końcu wygraliśmy :)
13 września 2024, 17:21 / piątek
Przed poprzednim meczem pisałem że wygramy a Wjunnyk odpali i strzeli hat-trick. Większość się zgadzała a hat-trick będzie z Radomiakiem.
13 września 2024, 19:33 / piątek
Wygramy 3:0 po hattricku Sezona. Jak to klasyk pisał: pierwsza to będzie przewrotka z połowy boiska, druga nożycami z przekątnej pola karnego, trzecia to na pewno techniczna podcinka lobem po indywidualnej akcji i przedryblowaniu czterech rywali lewą nogą z piłką na milimetr od buta.

Ave Lechia!
13 września 2024, 21:41 / piątek
Marud….. sezon to strzeli ale w przerwie …. Mam nadzieję że nie wejdzie i nie zjebie ostatnich 20 minut meczu
13 września 2024, 21:54 / piątek
Trzy punkty zostają w Gdańsku. Nie ważne po jakim meczu, dobrym czy słabym, ale ten mecz trzeba wygrać
14 września 2024, 10:49 / sobota
Dla mnie najważniejsze-zwyciestwo i pkt zostają u nas.
Osobiście marzy mi się mecz z pewną wygraną przynajmniej dwiema bramkami i wreszcie na zero z tyłu.
Niezdecydowani dawać na stadion.Niech będzie nas jak najwięcej.
14 września 2024, 11:15 / sobota
Trzeba wygrać i tyle. Wszyscy z naszego sąsiedztwa w tabeli punktują. Więc styl nieważny liczą się 3 punkty i awans w tabeli. Jak nie będzie baboli z tyłu jestem spokojny o wygraną.
14 września 2024, 14:39 / sobota
Tylko zwycięstwo!
14 września 2024, 15:57 / sobota
Witam wszystkich

W pierwszej połowie gra naszych piłkarzy mogła się nawet podobać... Czas na drugą odsłonę. Wierze że pewnie wygramy i 3 pkt są nasze!

Tylko LECHIA!!!
14 września 2024, 16:53 / sobota
I o to chodzi ,o takie zaangażowanie ... nawet Sezon! Brawo chłopaki ,oby tak dalej i tylko skuteczność poprawić.Jeśli gracie tak gdy wam nie płacą ... szacun.Kapitanie ty jeszcze wejdź na swój poziom .
14 września 2024, 18:18 / sobota
I o to chodzi brawo cała drużyna
14 września 2024, 18:25 / sobota
To był dobry mecz i w końcu na zero z tyłu.Można było wgrać wyżej choć oni też mieli okazję. Ale mody w bramce super. Jak poprawi grę nogami możemy mieć kawał bramkarza. Widać większą dojrzałość w grze choć irytuje czasem nonszalancja w grze Kapića. Ale zadanie wykonane w 100% i jest git.
14 września 2024, 19:14 / sobota
Fajny mecz,gdyby Lechia wykorzystała choć dwie stuprocentowe sytuacje które mieli to zwyciestwo byloby bardziej okazałe.
Brawo dla bramkarza, super mecz.
Panie trenerze, pocwiczcie szybkie kontry, bo az sie prosilo o strzaly zeby tak konczyc akcje a nie podawac w bok.
Idziemy do przodu.
14 września 2024, 20:50 / sobota
Brawo Panowie, dziś nie było słabych ogniw. Ważne 3 pkt.
14 września 2024, 22:08 / sobota
Brawo za wygraną. Taki wynik typowałem i się cieszę że trafiłem. Wszyscy zagrali fajne zawody (może poza BV9).
@marud i jozin - jesteście nudni z tym ciągłym hejtowaniem Kacpra. Jeśli Grabowski ma wasze wsparcie to chyba wie co robi decydując o wejściu Sezona na boisko. Dzisiaj zagrał przyzwoicie, był aktywny z przodu i w obronie. Gdyby wcześniej grał więcej to dzisiaj skończył by z bramką.
Proszę zmieńcie nastawienie na pozytywne.
14 września 2024, 22:45 / sobota
Trochę to przypominało mecze z poprzedniego sezonu, ale w sensie pozytywnym.
Brawo!
Piłkarz meczu MENA, Kozak
14 września 2024, 23:33 / sobota
Wynik piękny … Msze, myśle że gdyby trener miał alternatywę - inny napastnik niż Kacper , to już by tego kolesia tu nie było: czasami myślę że Kacper musi iść nieźle haki na właściciela etc ze dostał kk trakt itd. Szczerze z niego napastnik nie będzie. Ale fakt że dziś pięknie w końcówce obronil dośrodkowanie , w sensie za obrońcę 5 może robić. Marzę aby w zimie przyszedł napastnik. Wówczas sezon będzie w sam raz jak reaktywują rezerwy. Sorry ale nie da rady z nim
15 września 2024, 00:18 / niedziela
Nie pij ,albo nie pisz wypity .Bez urazy.
15 września 2024, 06:55 / niedziela
Fakt. Szybko i ta tel autokorekta. Mialo byc ze kacperek musi mieć jakieś haki ze gra. Bo sorry ale ja nie kumam jak / co on robi na murawie.
15 września 2024, 08:14 / niedziela
A co do samego meczu- wynik świetny, świetne momenty szkoda że bez drugiej bramki. Ale mieliśmy też i kupę szczęścia
15 września 2024, 10:23 / niedziela
Mecz dobry, a tak naprawdę dobre pierwsze 20 minut pierwszej połowy i druga połowa. Mena klasa sama w sobie. Kapić gra o klasę lepiej niż na początku sezonu, choć zdarzają mu się niedokładności i podania do tyłu, gra na alibi. Winniuk w pierwszej połowie prawie bez dobrych podań, choć starał się, wychodził na pozycję. Olsson dał się w karygodny sposób ograć w polu karnym. Choć poprawa w grze obrony widoczna. Bramkarz świetnie, do tego dopisuje mu szczęście. Sylwestrzak to błazen, powinien w cyrku występować. Sezonienko w tym meczu ok, wszedł , biegał do pressingu w końcówce, przeszkadzał rywalom. Nikt od napastnika niebramkostrzelnego nie spodziewa się goli, więc nie można powiedzieć, że rozczarował. Na końcu o Carence. Znakomity transfer. Zawodnik przebojowy, nieszablonowy, szybki, techniczny, podający z pierwszej piłki. Konsoliduje pomóc, świetnie wychodzi do podań, dokładnie odgrywa, nie boi się pojedynków jeden na jeden. Stanowi zagrożenie dla rozwinięcia szybkiego ataku, kontry, co zmusza obrońców rywali do pozostania. Dobry wynik, choć uzyskany ze słabym rywalem. Poza końcówką pierwszej połowy Radomiak prawie nic nie pokazał.
15 września 2024, 12:05 / niedziela
"Nikt od napastnika niebramkostrzelnego nie spodziewa się goli, więc nie można powiedzieć, że rozczarował." - w punkt haha!

Jednak jego bramka ze śledziami zostanie na długo w pamięci.
15 września 2024, 12:59 / niedziela
To mógł być mecz horror z cyklu 4:3 dla nas! Cieszy to, że gołym okiem widać progress, chęci i wole walki! Dzisiaj naszych obrońców ratował bramkarz i fatalnie dysponowny rywal. Niestety ale na tym polu pomogło nam szczęście a nie umiejętności. Dużo Dużo pracy żeby nasi stoperzy wznieśli się na ekstraklasowe wyżyny. Doskonały Zhelizko, Mena wiadomo! Jak byśmy mieli takich trzech to byśmy dosłownie zajeździli rywali! Kapic dzisiaj próbował być efektowny a nie efektywny. Były takie momenty gdzie irytował. Mimo wszystko idziemy naprzód z podniesionymi głowami i czekamy na maraton gier w zupełnie innych nastrojach! Brawo!
15 września 2024, 14:25 / niedziela
Żadne hejtowanie Sezona z mojej strony. Dla mnie liczy się dobro Lechii, a nie rozwój indywidualny jednego z wychowanków niewiedzieć dlaczego uparcie wstawianego do gry. Setki nie wykorzystał klasycznie podając (niecelnie) na alibi. Odrobił trochę blokiem w końcówce i potwierdza to moje słowa, że może Kacper nadałby się na środkowego obrońcę, ewentualne może na "6". Młody jest, może ogarnąć ustawianie się na tych pozycjach. Byleby nie w Lechii. Może być w TLG - potrzebują wzmocnień i świeżej krwi.

Co do meczu, szczęścia mieliśmy w obronie tyle samo co pecha w ataku. Właściwie to nie szczęście, lecz dobra gra naszego bramkarza. Pokazał kunszt i potencjał, świetnie broniąc, że można wyciągnąć nie tylko co powinien, ale więcej niż oczekiwałem. Tyle samo niewykorzystanych sytuacji z obydwu stron.
15 września 2024, 14:28 / niedziela
Ufff....3 punkty potrzebne były jak tlen.Znakomity mecz naszego bramkarza,bardzo dobre momenty tzw.małej gry,nasi wreszcie dźwignęli mecz kondycyjnie.W przekroju całego meczu bardzo podobala mi sie gra Conrado.Z minusów-za dużo paniki w sytuacjach, gdy idziemy z kontrą w przewadze.Przełożyło sie to na brak skutecznosci pomimo wielu stworzonych sytuacji.
I jeszcze jedno - wreszcie zaczęlo nam sprzyjać szczęście,czyli coś czego w poprzednich meczach nawet prowadząc nie uświadczyliśmy.
Brawo.Teraz brać byka za rogi i marsz tylko w górę tabeli.
15 września 2024, 15:57 / niedziela
Ja tak tylko skrommie
Bez rozkminania każdej akcji na czynniki pierwsze
Mamy 8 punktow do lidera
Dzis wzrośnie Ale to nie jest przewaga której nie da się odrobić
Zwlaszcza za tydzień
Walimy jagę...
I niech mi zona z corką nie pierdolą że jestem jebnięty
One się nie znają
Tak jebnięty jestem
Lechia Mistrz!!!
17 września 2024, 17:47 / wtorek
Cieszę się bardzo z tego zwycięstwa w meczu o 6 pkt, bo ogon ligi powygrywał, do tego dwie drużyna zza nas zagrają jeszcze ze sobą, więc będzie jeszcze bardziej ciasno. No ale nie straciliśmy kontaktu i gramy dalej, na razie bez zbytniej paniki. Co do notowań na przyszłość, to ja nie widzę tego aż tak bardzo różowo, bo gra w ataku jest zbyt statyczna a obrona nadal pozostaje piętą achillesową. No ale piłkarze w końcu mają też swoje ambicje i chęć podnoszenia swoich umiejętności. Dlaczego by wykluczać, że nie będą lepiej grać? Tego im i nam życzę, ale realnie patrząc nadal wyglądamy słabo na tle lepszych drużyn ekstraklasy. Ciekawie zaprezentował się bramkarz. Fajnie, że został piłkarzem 11-ki kolejki. To dobry bodziec do pracy nad swoimi umiejętnościami.

1

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.668