Gdańsk: wtorek, 14 lipca 2026

Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk sobota 14:45

strona 2/2

22 września 2024, 15:32 / niedziela
d.g też uważam, że przesada ze zwalaniem wszystkiego na Sezonienkę. Wkurwia, to fakt, ale to jak piszesz. Przed zmianami było 3:2. To po spierdolonej akcji Meny poszła akcja bramkowa dla jagi. Trochę obiektywizmu. Stracone bramki są winą całego zespołu, a obrona tak w ogóle to jedna wielka chujnia. CAŁA. TLG
22 września 2024, 16:16 / niedziela
Być może ktoś powie, że gadam głupoty albo powie, że to nic nie da. Natomiast ja uważam, że powinien wrócić duet Chindris-Olsson na środek obrony. Wiem, że Chindris też popełniał błędy, ale on z Olssonem się jeszcze najlepiej dogadywali i byli przede wszystkim zgrani ze sobą. Zdaję sobie sprawę, że za bronienie odpowiada cały zespół, ale myślę, że ta zmiana by tylko pomogła. W mojej opinii Pllana nie daje gwarancji na poprawę sytuacji w defensywie. Po tym co widziałem do tej pory nie uważam, że Pllana jest lepszy od Chindrisa, ale to tylko moje zdanie. Być może się mylę, ale ja tak to widzę.
22 września 2024, 16:30 / niedziela
Szczerze
O tym samym myślałem
To nie jest tak że teraz kozłem ofiarnym jest Pilana Ktoś wyżej bardzo mądrze napisał że do porażki przyczynił się cały zespól Każdy mógł dać od siebie coś więcej , coś mniej spierdolic
Ale współpraca Olssona z Chindrisem w 1 lidze była ogólnie dobra Owszem Chindris bywał czasem elektryczny , zwłaszcza w derbach ale naprawdę często wyglądało to dobrze W ten sezon cała drużyna nie weszła dobrze więc może naprawdę spróbować wrócić do sprawdzonego ustawienia
Aczkolwiek Ja także Nie znam się na tyle by brać to za pewnik
22 września 2024, 17:27 / niedziela
Podzielam zdanie. Chindris już pokazał, że robi babole ale miewał też dobre momenty. Planna jak narazie to poziom 1 ligi. Nic do linii obrony nie wnosi. Chyba, że rękę.
22 września 2024, 19:36 / niedziela
@MSZE, @d.g. Fajnie, że na forum możemy wymienić się swoimi spostrzeżeniami. Szanuję wasze zdanie na temat Sezona i Nojgiego, ale tłumaczenie, że weszli już przy wyniku 3:2 to tylko pół prawdy, a inne mecze? Sezonienko i w pierwszej lidze i w e-klapie ma parę bramek na sumieniu, a Nojgi w meczu choćby z motorynką? Prawdą jest że cała obrona nie wygląda dobrze, ale broni cały zespół, a w/w niestety maczali palce przy zbyt wielu bramkach dla rywali. I na prawdę pamiętam ich zasługi dla Lechii, bramka Sezona w derbach, dwa karne Nojgiego w Krakowie, to zostanie do końca życia, ale błędy też trzeba dostrzegać. Z tymi sabotażystami sam się zastanawiałem czy nie za ostro, jeżeli kogoś to uraziło to biję się w piersi. Biało-zielone pozdrowienia dla adresatów i wszystkich forumowiczów
22 września 2024, 20:34 / niedziela
Mena jutro ma rezonans. Coś nie tak z kolanem. Trzeba sprawdzić. Oby nic poważnego. Khan opuchnięta kostka. Nic więcej. Na puchar pojedzie.
23 września 2024, 12:07 / poniedziałek
Nie wiem, czy on czyta czy nie forum i jaki ma zespół doradców,ale Housem myśli trenerskiej nie jest. Pacjentowi, który ledwo dycha i gaśnie podaje pavulon w połączeniu z hydroksyną, zamiast adrenalinę w dużej dawce. Taka intoksykacja zabija w koncu pacjenta. Każdy lekarze może popełnić błędy lekarskie. Ale lekarza od konowała odróżnia to, że ten pierwszy wyciaga wnioski i nie stosuje 3 razy tej samej terapii, gdy wcześniej była ona nieskuteczna i szkodliwa dla pacjenta. A pierwszą zasadą winno być primum non nocere, "nie szkodzić".
1 2

Copyrights lechia.gda.pl 2001-2026. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.026