Pogoń Grodzisk Mazowiecki - Lechia Gdańsk wtorek 14:30
strona 2/3
24 września 2024, 17:22 / wtorek
Wykonali zadanie...jestem przekonany że mieli odpaść i odpadli...jak mieli moje serce i sympatię to dziś dużo stracili.
24 września 2024, 17:24 / wtorek
No to dziękujemy za rozgrywki w PP. Gratulacje za zaangażowanie, za uważną i dobrą grę. Niestety się nie udało awansować. Przeciwnik postawił bardzo wysokie wymagania. Może za rok też nie awansujemy. KURWA WYPIERDOLIĆ TE PIERDOLONE PODRÓBY.
24 września 2024, 17:24 / wtorek
Wygrał zespół lepszy przez cale 120 minut.To nie była porażka przypadkowa,przypadek by był jakbysmy w karnych wygrali a nawet tego nie potrafili. Niestety dzisiaj to było dno i 100 merty mułu,NIE mamy napastników Viniuk to jest starsza wersja Sezonienko (troszkę lepszy o doswiadczenie siłę i nic wiecej).GRA naszego klubu to w tej chwili dyspozycja 3 -4 graczy z czego 3 dzisiaj nie było(Conrado ,Chłań, Mena) i tylko oni ciągną klub .
24 września 2024, 17:26 / wtorek
Od spadku, zawsze za trenerem i za drużyną. To dziś nie akceptowalne. Jak głupie pi... Wstyd, hańba, nie ma wytłumaczenia, jak będzie akcja jak po Bytowie to nikt normalny wam nie będzie...
Po prostu brak słów, Panie trenerze dziś Pan przegrał całą moją sympatię
24 września 2024, 17:36 / wtorek
Pogoń była lepsza w każdym aspekcie gry! nawet fizycznie! już nie będę wymieniał kto nie powinien być dłużej piłkarzem bo to było wczesniej... mam tylko jedno zasadnicze pytanie. Ta porażka była celowym działaniem? bo jeżeli tak to przykro się tak podkładać... ale jeżeli to był szczyt możliwości tych Panów to ja ich serdecznie pozdrawiam! za ich ciężką prace! won!
24 września 2024, 17:38 / wtorek
Pewnie to było ostrzeżenie dla Urfera jeżeli chodzi o kasę. Grać w piłkę nagle nie zapomnieli.
24 września 2024, 17:39 / wtorek
Jak takie ostrzeżenia walą kosztem nas to są pizdami
24 września 2024, 17:39 / wtorek
Nie są w stanie zagrać na poziomie więcej niż 70 min. Nie mają sił, nie mają zmienników, nie mają szerokiej kadry, na ławce badziewie za słabe nawet na I ligę. Planowane odpadnięcie. Muszą oszczędzać skromne zasoby na ligę. Czułem, że tak będzie i nawet się nie dziwię. Gra na 2 frontach w tej sytuacji byłaby ryzykowna. Jedna, druga kontuzja i nie miałby kogo wystawić na ekstraklasę. Pewnie Grabowski dostał błogosławieństwo na odpadnięcie, a nawet gratki za działanie prooszczędnościowe. Kasy nie ma, więc trzeba ciąć koszty.
24 września 2024, 17:44 / wtorek
Pozostał absmak. Ale czy te piłkarzyki nie mają wstydu, że kompromitują klub i siebie samych jeszcze więcej. Gdzie ambicja. A może po prostu słabi są, a my naiwnie oczekujemy niemożliwego.
24 września 2024, 17:45 / wtorek
Niestety myślenie że celowo Puchar odpuścili to myślenie bardzo życzeniowe.. poprpstu mamy tak słaba drużynę... każda druga piłka zebrana przez przeciwnika, fizycznie odbijali się jak od ściany, zero rozegrania, a nawet takiego cwaniactwa.. 90 min, zamiast pograć, poszanować piłkę to laga nie wiadomo na kogo
24 września 2024, 17:46 / wtorek
Pozostał absmak. Ale czy te piłkarzyki nie mają wstydu, że kompromitują klub i przede wszystkim siebie samych jeszcze więcej. Gdzie ambicja, gdzie minimum honoru. Taka postawa przeciwko półamatorom. A może po prostu słabi są, a my naiwnie oczekujemy niemożliwego.
24 września 2024, 17:47 / wtorek
Moim zdaniem nie mieli awansować. Gołodupiec wie ile kosztują wyjazdy i organizowanie meczów. I wie, że te pizdusie za daleko nie zajdą. I szkoda każdej złotówki na opłacanie niepotrzebnych zawodów. Dla tego zagraliśmy takim składem. Kluby, które chcą grać dalej i o coś powalczyć wystawiają najlepsze składy do takich rozgrywek, bo to najbliższa i przy nie wielkich nakładach najłatwiejsza droga do pucharów i dużych pieniędzy. Naszego gołodupca nie stać na to więc odpadliśmy. Żeby nie było wstydu strzelamy jedną bramkę, pod koniec meczu tracimy jedną (to kibice zaakceptują bo w każdym meczu tak tracimy) i w dogrywce remis i w karnych w pizdę. Każdy widzi, że walczyliśmy, że mogliśmy wygrać. Nie udało się, trudno taki jest sport. Tyle w temacie o de mnie.TLG.
24 września 2024, 17:51 / wtorek
Może nie celowo,ale nikt Grabowskiemu głowy za to nie urwie, wręcz przeciwnie, docenią rozsądne, gospodarskie podejście.
24 września 2024, 17:52 / wtorek
7 kompromitacja w PP w ostatnich 11 sezonach, inne składy, efekt niemal zawsze taki sam, widać każdy z trenerów bialo-zielonych musi przynajmniej raz zaliczyć taka zenade, co do meczu scenariusz powielony, prowadzenie, minimalizm, wyrównanie, porażka na koniec.
24 września 2024, 18:04 / wtorek
Ostatni dziś mój wpis.
Uważam ze oni chcieli wygrać lecz niestety cały zespół jest nieprzygotowany do gry 90 minut czy to podstawowi gracze czy rezerwowi z wybiegana druzyna przeciwną gramy tragicznie bo brak sił.Jeden pozytyw ze 4graczy Olsson ,Mena,Chlan i Conrado nie grali to moze wytrzymaja i w lidze coś pociągną. Ja poiem tak na dzis mamy 8 graczy co cos potrafia a reszta to ręczniki .Jesli nie wpadnie do nas jakiś sponsor i w przerwie zimowej nie przemeblujemy skladu to za rok znowu 1 liga.
24 września 2024, 18:07 / wtorek
Żadne usprawiedliwienie ale...wicelider ekstraklasy Cracovia przegrała z 3 ligową Sandecją, 3 ligowa Elana prowadzi z Widzewem...taki klimat mamy niestety. Nie dziwi potem jak wyglądamy na tle Europy.
24 września 2024, 18:15 / wtorek
Chcieli awansować ale najmniejszym nakładem sił. Nawet grając 2 garniturem powinni to wygrać. Ci którzy byli na boisku mieli niepowtarzalną okazję by się wykazać przed trenerem oraz kibicami że zasługują na grę w pierwszej drużynie. Paradoksem jest to że jebany wszem i wobec tutaj Sezon był chyba najlepszym zawodnikiem na placu do momentu przeprowadzenia zmian co tylko potwierdza że jest mimo wszystko „najlepszym” który wchodzi z ławki w lidze a cała reszta przebierańców jest tu tylko po to bo się wygodnie żyje nad morzem i jest co robić na mieście po odjebaniu przepłaconych obowiązków.
Może któryś z nich tu zagląda więc słuchajcie lenie bez ambicji i honoru-każdym takim meczem tracicie zaufanie i SZACUNEK kibiców tak ciężko wywalczony w poprzednim sezonie i nie dziwcie się potem że nikt o zdrowych zmysłach nie chce was nieudaczniki oglądać na żywo na bursztynku bo na to NIE ZASŁUGUJECIE!
Zapisaliście się dzisiejszym wyczynem do długiej niechlubnej listy zawodowych graczy Lechii którzy w PP dostają w pizdę od ogórków z 2/3ligi rozkładając nogi w bok i dając się dymać.
Ale najgorsze jest to że swoim zachowaniem ośmieszcie NAS.
24 września 2024, 18:38 / wtorek
Wstyd ! ........ a za chwilę będą apele ....kupujcie bilety na Widzew , wszyscy na stadion .
Ps. Po tym meczu długo moja noga nie postanie na Bursztynku .
Ps. 2 Mam nadzieję że niektóre gwiazdy zostaną wyjebane z klubu . W Gdańsku nie ma miejsca dla Pllany , Buletsy czy Kałahura ! Grabowski kompromitujesz się dopuszczając do udziału w treningach te łajzy !
24 września 2024, 18:44 / wtorek
Moim zdaniem to była demonstracja dla Urfera. Dopóki grali zmiennicy to co prawda gra była na fatalnym poziomie, ale jednak biegali, walczyli, może poza Wiunnykiem. Po zmianach Kapić, Żelizko, Carenko i Pllana nie mieli chyba żadnego celnego podania. Obejrzyjcie sobie ostatnie kilka minut, Żelizko i Kapić ze trzy razy bez sensu wywalają piłkę na aut czy oddają przeciwnikowi. Dodatkowo dwaj podstawowi zawodnicy (Wiunnyk, Pllana) nie strzelają karnych. Tak jak mówię, nie zapomnieli jak się gra w piłkę ale pokazują gołodupcowi, że za darmo to grać nie będą. Jak nie będzie kasy, to zaraz będzie tu jak kilka lat temu był taki mecz u siebie z Koroną 0-5.
24 września 2024, 19:25 / wtorek
Był w Lechii trener którego drużyna grała mega fajną piłkę. Dodatkowo był stąd i miał sympatię trybun. Stracił ją przez puchar. Nigdy jej nie odzyskał.
Obyś trenerze nie skończył podobnie, choć zrobiłeś dziś spory krok w tym kierunku.
24 września 2024, 19:32 / wtorek
Najmniej winiłbym trenera, to nie jego wina, że ,,pryncypał" zapewnił mu taki a nie inny zespół. Grabowski zdawał sobie sprawę jaki jest koń i w jakiej dyspozycji. Wie też, że priorytetem na ten sezon jest utrzymanie w e-klapie i nie chcąc pozbawić się resztki szans na korzystny wynik w meczu z żydzewem wystawił skład w większości rezerwowy. To jakim składem zagraliśmy i fakt, że przed ważnym meczem z żydami Piła i Wynjuk grali 120 min. może stanowić też pewien przekaz do ,,prezia". Szefie kim mam k..rwa grać?
24 września 2024, 19:35 / wtorek
Od pewnego czasu niecierpliwie czekam na pomeczowe podsumowania trenera Grabowskiego. Za to co zrobił w poprzednim sezonie ma już wieczny szacunek, ale Jego wypowiedzi w tym sezonie bawią coraz bardziej. Coś mylę, że po tym meczu ubaw będzie na maxa.
24 września 2024, 19:38 / wtorek
A jeśli chodzi o sam mecz, to nie będę powielał komentarzy moich przedmówców. Na miejscu tych kopaczy, którzy brak umiejętności mogli chociaż przykryć ambicją i zaangażowaniem, a tego nie zrobili... niech na miasto wychodzą w kominiarkach, bo może się zdarzyć, że średnio wykarmiony przedszkolak spuści im wpie...ol, przecież ich wszyscy leją...
24 września 2024, 19:50 / wtorek
MY WIERZYMY, a TRADYCJA (która zobowiązuje) ponownie triumfuje. Szło się przyzwyczaić.
24 września 2024, 20:03 / wtorek
limanovie, bytowie, puszcze itp człowiek z bólem serca przeżył (wtedy ze stadionu)i kto nie pamięta ma prawo po dziś dalej sie łudzić, ale po latach wiem, ze to co oni dzis odjebali to jest brak szacunku do kibiców i nie ma usprawidliwienia, dziś się wszystko zjebalo, teraz niech zaslużą na zaufanie, kończe z bronieniem trenera, bo z bronieniem Urfera skończylem dawno, pora by oni pokazali ze zaslugują na wsparcie, decydujecie Wy co są na każdym meczu i bierzecie urlop by wspierac a potem oglądać to co dziś…mam nadzieję że jak to moje aktwyne pokolenie powiedziecie…
24 września 2024, 20:03 / wtorek
O rany, ale się wszyscy zesrali o ten mecz. Ja rozumiem gniew, rozumiem rozgoryczenie. Ale wyzywanie piłkarzy? Tych samych, których dopiero co każdy by na rękach nosił? To jest dopiero niesmak. A gdzie "Cała Lechia Zawsze Razem"? Dajcie spokój.
Kto ogląda trochę więcej piłki, tego dzisiejszy wynik przesadnie nie dziwi. Pogoń jest w totalnym gazie. Beniaminek, który w 9 meczach ugrał 23 punkty. Zespół, który kompletnie nic nie musi, bawi się grą i to po prostu widać. A Lechia w dołku, usiłująca się jakoś wpasować w sezon, z piłkarzami, co mają po dwa czy trzy miesiące zaległości płacowych. Mówimy o klubie, w którym nawet najsłabiej zarabiający pracownicy nie mają jeszcze zapłaconego za czerwiec. A kończy się wrzesień. O klubie, który nie wysyła do Białegostoku ekipy mediowej, bo go nie stać. To jest Ekstraklasa? Jesteśmy w Ekstraklasie wyłącznie dzięki zaangażowaniu i poświęceniu piłkarzy, których teraz wyzywacie i każecie im wypierdalać. Ale na ten moment Lechia nie jest klubem ekstraklasowym. Ani sportowo, ani organizacyjnie, ani finansowo. Więc czy to faktycznie takie dziwne, że solidna ekipa z trzeciego poziomu odpala nas z PP? Was to dziwi? Bo mnie nieprzesadnie. Realnie to my jesteśmy teraz ekipą środka pierwszoligowej tabeli. Pogoń Grodzisk również.
Jebać ten Puchar Polski. Skupmy się może na tym, żeby w ogóle przetrwać, bo jak tak dalej pójdzie, to za rok czy dwa będziemy znowu grać derby w Gdyni. I bynajmniej nie z Arką.
24 września 2024, 20:07 / wtorek
@duch rozumiem dlaczego wyleciałeś, to jest LG i brak celu i ambicji to nie to miejsce
24 września 2024, 20:10 / wtorek
Podobno Urfer był na meczu (za lechia.net) więc to co pisałem jest jak najbardziej prawdopodobne.
24 września 2024, 20:12 / wtorek
Chuja tam rozumiesz i chuja tam wiesz, Edwin. A ambicja ma na drugie imię cierpliwość.
24 września 2024, 20:15 / wtorek
Wielka prośba. Skończmy z tym smutnym gadaniem ze mamy być wdzieczni Kucharowi/mandziarze/szwajcarowi ze mamy eklase. „!. Lechia to musi byc klub top 5 i tylko takie rozwiązania wspierajmy wszyscy. Czas nam wszystkim leci w jedną stronę i jak wielu zacnych przed nami nie doczekamy nigdy tego o czym marzymy godząc sie na takich pajacy, gdzie mamy w dupe w grodzisku jakims
24 września 2024, 20:20 / wtorek
@duch zapraszam w oczy opowiesz, no tyle co wiem że poleciłem a Ty pajacem się okazałes, ale moze to glupoty i nie miejsce na wyjasnianie. Ale nie ma co zasniecac akurat Ty mój numer masz w minute a ja się skonfrontuje z miejsca kiedy tylko sobie zyczysz
24 września 2024, 20:21 / wtorek
Zgadzam się z tym. Lechia to zawsze powinno być minimum top 5, a w gruncie rzeczy, w każdym sezonie walczyć o tytuł. Ale teraz tak nie jest. Nie zakopaliśmy się w 1 Lidze jak wszyscy przez ostatnie 10 lat i to jest jedyny pozytyw. Ale mądrość kibica polega na rzeczowej ocenie. Wiadomo, są chwile, gdy emocje biorą górę. Ale jeśli powiem, że w tym sezonie marzę tylko o tym, byśmy się utrzymali, to to nie jest brak ambicji. Przeciwnie. Bo to ambitne zadanie, a przy okazji szalenie istotne. Bo kolejnego sezonu w 1 Lidze możemy po prostu nie przetrwać.
24 września 2024, 20:23 / wtorek
Zgadzam się z większością tego co napisał Duch. Priorytetem jest utrzymanie i przetrwanie. Wisła chętnie by oddała puchar za awans do ekstraklasy.
Wszyscy płaczą jaką słaba ławkę mamy i ta ławka dziś potwierdziła swoją słabość. Na tt i forach trwa zmasowany atak na piłkarzy i trenera, żąda sie zwolnienia, piłkarzom się ubliża (tak kurwa tym samym co ich lizali po jajach po awansie). Wzywają do bojkotu...ja wiem ze łaska kibica na pstrym koniu jeździ ale w Gdańsku to jest patologia. Hasło "cała Lechia zawsze razem" to pusty slogan...idę w piątek na mecz i wierze w 3 punkty. Każdy wie sam co jest ważne o co ma robić...
24 września 2024, 20:27 / wtorek
Edwin, Ty mój numer też masz. I dotąd jakoś mi pajacowania nie zarzucałeś. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to podbijaj. Jak będe mógł, to powiem. Jak nie będę, to nie. Ale jeśli mi zarzucasz brak ambicji w krótkim okresie mojej pracy w klubie, w czasie, kiedy w trzy tygodnie w pojedynkę przygotowałem trzy kampanie, bo nie było komu robić, to możesz śmiało publicznie uargumentować. Bo wiesz, rzucić coś publicznie, a potem na osobności odwoływać, to żaden interes dla obmawianego.
24 września 2024, 20:30 / wtorek
To gadajmy w oczy. Nie miejsce i koncze. Ale nie pierdol ze mamy na luz brac w pizde od 3 ligowca! Bo nie i ch!!! I nie odpisuj bo pojade
24 września 2024, 20:31 / wtorek
Od drugoligowca ;)
24 września 2024, 20:33 / wtorek
Panowie "piłkarze" i ich menagerowie jak będziecie chcieli negocjować nowe kontrakty to mam nadzieję, że Prezes puści wam ten mecz i pokaże wam jak wyglądaliście na tle zawodników z III ligi a potem raz jeszcze i raz jeszcze aż w końcu powie wam prawdę w oczy Panowie wy musicie kontrakty negocjować z drużynami z IV ligi a nie z Lechią, to jest wasz poziom.
24 września 2024, 20:54 / wtorek
Zawsze niesamowicie wkurwia mnie minimalizm - przykładowo ogromny sukces remis reprezentacji milion lat temu na wembley. Kurwa remis !!! Takim myśleniem zawsze będziemy w dupie. A jeżeli nie dostają kasy itd , to prosta sprawa niech usiądzie na ławce i powie : pierdole nie płacicie więc nie wychodzę na boisko. W moich oczach by zyskali. A tak po prostu się sfrajerowali i szkoda mi tylko tych co pojechali dopingować padake
24 września 2024, 21:01 / wtorek
Tylko wiesz, wielu tych chłopaków naprawdę docenia szansę, którą dała im Lechia. I oni nie odmówią gry, tylko dlatego, że nie ma kasy. W ich rozumieniu do przejaw lojalności. Dlatego też nie wierzę w żadne opowieści o celowym przegraniu meczu.
24 września 2024, 21:11 / wtorek
Kto docenia tą szanse? Chyba młodzi ukraincy którzy zasuwają bo młode Polskie gwiazdy najwyraźniej nie muszą. I widać to gołym okiem. Nasycili się i wręcz się cofają w rozwoju i nie ma na to usprawiedliwienia! Myślę, ze nawet Trenera Grabowskiego zaskoczyło to co dzisiaj zobaczył.
24 września 2024, 21:14 / wtorek
To jeżeli doceniają to nie chce mi się wierzyć że nagle jedynie co umieją to laga do przodu. Sorry ale ja tego nie kupuje że mecz nie wyszedł. Obronę mamy jaką mamy- czyli tragedia , ale trzeba próbować strzelić jedną bramkę więcej niż przeciwnik. A tu tylko lagi, co nagle pomoc zapomniała jak grać? Zmiennicy włażą to tym bardziej na tle 2- ligowca powinni ich wkręcać. A tu najlepszy sezon w meczu z drugoligowcem, bo w ekstraklasie to wielka pomyłka .
24 września 2024, 21:25 / wtorek
TECHLG
Ale kto jest tą polską gwiazdą? Kałahur? Sezonienko? Nojgi? Nie mamy żadnych gwiazd. Nasz najstarszy Polak ma 25 lat. Średnia wieku wszystkich Polaków w Lechii to 20 lat. To młode chłopaki, którzy w większości powinni być w Ekstraklasie dopiero wprowadzani do drużyny.
24 września 2024, 21:57 / wtorek
@MarekM, tu nie chodzi o brak wiary, ale o naszą dumę, dumę bycia Lechistą, o nasz honor. Po tym meczu mam totalny niesmak, nie widziałem walki, zaangażowania, zwykłego chciejstwa wygrania, raczej odpier....lenie pańszczyzny. Efekt jest taki, że ponownie jesteśmy pośmiewiskiem, a tego mój honor, moja duma nie może znieść. A dzisiejsi aktorzy pokazali dlaczego są rezerwowymi, żal mi Grabowskiego że z takich zawodników nie tylko bez umiejętności, ale i bez ambicji musiał budować skład na dzisiejszy mecz. A jeśli chodzi o wiarę, to wierzę, że w najsilniejszym możliwie składzie wygramy piątkowy mecz i dopiszemy trzy punkty po meczu walki. Biało-zielone pozdrowienia.
24 września 2024, 22:04 / wtorek
Ale mnie Hydro rozśmieszyłeś tym : " Po tym meczu długo moja noga nie postanie na Bursztynku ".
Przecież wielu rodowitych wychowanków Traugutta 29 nie było ani razu na bursztynku i ty też :)
Od pewnego czasu obserwujemy, że Bursztynek jest wykorzystywany przez przybłędy i gołodupce z różnych wiosek też europejskich jako źródło dobrych dochodów .Lekką ręką naiwne władze Gdańska dotują tę maszynkę z naszych podatków. Ile razy to coś truchtające po trawce w Biało Zielonych trykotach musi dostać w pierdol aby widownia zareagowała jak za dobrych czasów .Dlatego też ideę Tylko Lechia Gdańsk trzeba pielęgnować .Trenerowi Grabowskiemu współczuję sytuacji w jakiej się znalazł . Trenerze - kibice są za tobą , ściągnij pasa i wpierdol komu się należy . Nie boimy się od A-klasy do E-klapy .Ty też się nie bój bo masz dzięki awansowi dobre CV .
24 września 2024, 22:13 / wtorek
Leszku a TLG nie ma forum, że tu męczysz bułę po każdej porażce Lechii?
24 września 2024, 22:42 / wtorek
koza czy jak ci tam -
odnośnikPrzy okazji - wymień ile tam było Gdańskiej Lechii ? , nie w Sycewicach ....
Dla mnie Lechia nie przegrała , to tymczasowy projekt zwany Lechia się skompromitował kolejny i nie ostatni raz . Jak większość kibiców Biało Zielonej Lechii Gdańsk , myślę 100 procentowa przeżywam porażki bo wyniki nas obciążają nie tych pracowników na boisku.
24 września 2024, 23:00 / wtorek
Co wiemy? Że zagrali totalny piach. Dlaczego? Tego niestety nie wiem. Natomiast cos tam podpowiedział nam trener 2 ligowców : po strzeleniu bramki Lechia przestała grać, wykopywali tylko piłkę do przodu. Przestraszyli się, że wygrają ?
Pewne jest natomiast, że piłkarze 1--ego składu skompromitowali się i to już jest za nami. Dobrze, że nie splamili się tym meczem Conrado, Chłań i Mena.
W końcu to oni grają na ekstraklasowym poziomie i na ich graniu wisi nasza gra.
PS> dezawuowanie remisu na Wembley, to chybiony przykład. To nie był remis, tylko zwycięski remis. Mistrz świata sprzed 8 lat po porażce w Polsce nie potrafił naszych pokonać na swoim boisku i nie zakwalifikował się na MŚ .
24 września 2024, 23:12 / wtorek
Akurat ta drużyna dotychczas więcej przyniosła radości i dobrych momentów niż kompromitacji. Owszem dzisiejszej porażki nie da się usprawiedliwić, ale ten zespół wielokrotnie pokazywał ambicję (na pewno więcej razy niż zespół przepłaconych piłkarzy przed spadkiem) mimo cyrku z pensjami. Zgadzam się rysa na pomniku jest i to nie mała po tej porażce, ale pisanie, że długo się już nie przyjdzie na stadion to gruba przesada. Lechia to moje życie i nie wyobrażam sobie nie przyjść na mecz gdy mogę. Ten mecz pokazał jedynie jak słabych zmienników mamy i to, że coś jest nie tak z przygotowaniem drużyny (co najlepiej widać po Kapiciu). Swoją drogą zabawne to jest, że gdy drużyna wygrywa do pochwał jest niewielu, a po porażce zlatują się wszyscy. Ten mecz potwierdził tylko to co wiedzieliśmy już wcześniej czyli brak klasowego środkowego obrońcy, zmienników plus słabe przygotowanie motoryczne.
24 września 2024, 23:27 / wtorek
@leszek to po co w ogóle zabierasz tu głos? Jesteś kibicem TLG nikt jak zauważyłem Cię nie krytykuje, macie forum ? to tam sie udzielaj. Twoje filmy to historia LG, wiem doskonale i sam często oglądam, ale to forum kibiców Lechii!!
25 września 2024, 06:43 / środa
Wyluzujcie. Plan wykonany w 100%. Ten puchar w tym sezonie nie jest nam do niczego potrzebny. Piłkarze mają się skupić na jednym - utrzymanie. To jest jedyny cel na ten sezon. Pamiętajcie, że jeszcze trochę ponad rok temu straszyli nas czwartą ligą, więc nie oczekujcie rok później zdobywania pucharów! Nawet jakbyśmy wygrali to max 2 mecze i trafilibyśmy na kogoś z czołówki ekstraklasy kto by nam wybił PP z głowy szybko. W tym roku cel jeden - UTRZYMANIE i w miarę spokojna wiosna. We wczorajszym meczu miały być emocje, no to były, a że się nie udało ...trudno.