Pogoń Szczecin-BKS Lechia Gdańsk, sob 17.05 14:45
strona 2/2
17 maja 2025, 17:36 / sobota
Podpisuję! Zakładaj nadal :-)
17 maja 2025, 17:40 / sobota
Ps. Było tak wiele razy z trybuny zielonej wsparcia i podziękowań dla Graby to może przy okazji ostatniego meczu choć raz zaintonujcie cokolwiek dla Trenera Carvera myślę, że zasłużył na to:)
17 maja 2025, 17:49 / sobota
Jak już wszyscy nawiązują do Urfera to może czas sie zreflektować i docenic, że nie było by tej historii, emocji, piłkarzy, trenerów gdyby nie on. Jest jak jest ale wciąż przeżywamy piękne chwilę! A jeżeli nie prezes bo krętacz jest to juz wiemy to chociaż doceńmy wkład Blackwella który moim zdaniem jest mentorem i sportowym mozgiem tej operacji a jeden łysy z drugim bluzgali na niego swojego czasu bo im któś kazał.
17 maja 2025, 17:57 / sobota
@MatisLG, 100% poparcia. Trener zasłużył na to jak mało kto.
@ TECHLG, wiele razy je...łem Urfera i nie zamierzam na tym poprzestawać, nigdy nie zapomnę ile gówna wylało się na naszą Lechię przez jego działania. A to co zaserwowała komisja ligi to tylko jego zasługa. Nie gniewaj się kolego, z reguły zgadzam się z Twoimi wpisami, ale nie tym razem. Urfer co? Wyp....aj !!!
17 maja 2025, 18:09 / sobota
Trzepa to głośno powiedzieć Sezon w końcówce rozgrywek jest niemożliwy. Nie sądziłem, że doczekamy się kiedyś czegoś takiego. 3 bramki nam załatwił i to mega ważne bramki w najważniejszym momencie sezonu. Wywalczył karnego w Krakowie i strzelił po golu w dwóch kolejnych meczach. To już seria. Brawo. Można powiedzieć, że Sezon żałuje, że się kończy sezon. Inni napisali już wszystko więc nie będę powielał. Dodam tylko jedno, ukłony i czapki z głów przed całą drużyną, sztabem i przede wszystkim Panem trenerem Carver'em. Zrobiliście coś wielkiego. Wszystko już o tej ekipie napisałem w temacie ,,Ekstraklasa", ale tym meczem mnie tylko utwierdzili w przekonaniu, że jest to jedna z najfajniejszych drużyn w XXI wieku jeśli chodzi o nasz klub. Bardzo lubiłem ekipę w II lidze Kubickiego, później tą Kafara w Ekstraklasie, miło też wspominam drużynę z Makuszewskim i trenerem Monizem, ale ekipa Grabowskiego, a następnie Carvera już należy, a raczej od dawna jest w samej czołówce. Oczywiście swoje trzeba też oddać ekipie z 2019 roku, bo co by mówić osiągnęła najlepszy sezon w historii klubu.
17 maja 2025, 18:11 / sobota
*trzeba miało być oczywiście
17 maja 2025, 21:50 / sobota
Dzisiaj to był koncert Kapica, który umiejętnie dyrygował zarówno podstawowym jak i rezerwowym zespołem orkiestry.
17 maja 2025, 23:53 / sobota
Brawo dla drużyny. Stawili czoła mocnej u siebie Pogoni. Obrona rzeczywiście dość dziurawa, ale w ofensywie wiele się działo i paprykarze mogą mówić o sporym szczęściu, że tego meczu już do przerwy nie przegrali. Akcja Głogowskiego niczym Yamala. Musi jednak nauczyć się zastawiać i lepiej grać ciałem, szczególnie, że nie ma go zbyt wiele. Taki mecz jak dzisiaj ewidentnie poprawia aurę wokół Lechii, bo piłkarze pokazują, że mogą kreować świetne mecze. Jaga, Lech, Pogoń, a i z Ległą dobrze się postawili.
19 maja 2025, 15:02 / poniedziałek
@jozin Zakładaj temat meczowy, bo jeszcze ktoś inny to zrobi.
19 maja 2025, 19:48 / poniedziałek
Tradycyjnie bramki ode mnie. Później dodam także osobno bramki Lechii rozszerzone o nagrywki na żywo z trybun. Będzie też relacja z meczu w długim formacie.
odnośnik
21 maja 2025, 20:08 / środa
Już jest wspomniana relacja z meczu w Szczecinie. Nie tak długa jak ostatnio i już kilka dni po meczu, ale tylko na tyle czas pozwolił w tym tygodniu. Niemniej zapraszam jeśli ktoś chciałby zobaczyć.
odnośnik