BKS Lechia Gdańsk - Lech Poznań,sob27.07 godz20:15
strona 1/2
22 lipca 2025, 23:06 / wtorek
W najbliższą sobotę podejmiemy drużynę z Poznania ( bądź z Wronek, która rozgrywa swoje mecze w Poznaniu ) obecnego mistrza Polski. Zapowiada się ciekawie i wierzę że Nasza Lechia wyjdzie z tego zwycięsko. Liczę na brak człapania i ruszenie dup w kontekście biegania z przodu…. Tylko zwycięstwo!
23 lipca 2025, 09:59 / środa
Nie ma takiego meczu
23 lipca 2025, 14:51 / środa
Oj Castorp… za stary jestem na takie malolackie zabawy. Dla mnie to również jest amica ale jednak w oficjalnym terminarzu jest to Lech. A że to jednak Amica to każdy wie.
23 lipca 2025, 15:09 / środa
Na forum staramy się przedstawić rzeczy jakimi są faktycznie, nazywać je po imieniu. Jak ktoś chce oficjalnym awatarem nazywać ten stwór, proszę bardzo. Ja ani masek takich ani tranzycji nie uznaję..Dla mnie nigdy PZPN nie zrobi z Amici prawdziwego Lecha, tak samo najlepszy nawet chirurg plastyczny nie zrobi z Basi prawdziwego Sławomira. A że oficjalnie, to też czasem nic nie znaczy i nie oddaje prawdy..Oficjalnie można mieć przykładowo stanowisko i tytuł premiera, a faktycznie być ambasadorem Niemiec.
23 lipca 2025, 17:38 / środa
Ja tylko jedno słowo. Jazda z kurwami. 2:0 dla nas.
23 lipca 2025, 18:00 / środa
Ten mecz musimy wygrać, nie ważne jak, nie ważne ile strzelimy bramek, ważne będą trzy punkty. Tylko zwycięstwo Lechiko, tylko zwycięstwo.
23 lipca 2025, 18:07 / środa
Czerwona dla obrońcy amiki i dowozimy 1:0 tak to widzę.
23 lipca 2025, 19:44 / środa
@ castorp na ambasadora to on jest za krótki, raczej rezydent, choć bardziej chłopiec na posylki z drugiego wagonu do Kijowa.
24 lipca 2025, 00:16 / czwartek
Ogromna frekwencja na meczu Lecha ?
Jak się czepiać, to się czepiać. Rozumiem, że w meczu grają dwie drużyny, ale tytuł wybrany niefortunnie. Domyślam się, że chodzi o mecz naszej Lechii z ... właściwe wstawić .
Jeżeli chodzi o wynik naszych rywali z Islandczykami, to dla nas niekorzystne rozstrzygnięcie, bo pewnie nie będą oszczędzać najlepszych zawodników. Oczywiście zlekceważą nas, więc w tym dopatruję się małego atutu. Warunek jest jeden: trzeba przysiąść na nich od pierwszych minut tego meczu, żeby zanim się połapią, co tu jest grane, mieli już co odrabiać/.
24 lipca 2025, 07:05 / czwartek
Jakby wygrali różnicą jednej bramki albo gorzej (remis na przykład) to przełożyliby sobotni mecz. Dlatego ja wolałem, żeby jednak z dobrą zaliczką wygrali. Zresztą okupili to kontuzjami mniejszymi lub większymi, tu trzeba upatrywaś szans
25 lipca 2025, 22:56 / piątek
No to jutro będą tłumy ludzi na meczu. Przewiduję ok 19 tys. Z uwagi na okoliczności przyrody prognozuje wynik remisowy meczu. Do zobaczenia na stadionie.
Tylko BKS Lechia Gdańsk !
26 lipca 2025, 10:47 / sobota
obiektywnie...remis biorę w ciemno.. nadzieja na zwycięstwo jest... tylko Lechia Gdańsk
26 lipca 2025, 16:34 / sobota
Mnie jak i chyba wielu, przeraża nasza formacja obronna. Środek , przód ok, ale obrona to jakaś pomyłka przez duże P. Ale czuję że będzie dobrze. My wierzymy tylko w BKS!!!!
26 lipca 2025, 21:43 / sobota
Za łatwo daliśmy sobie wpić te 3 bramki ! Obrona elektryczna niesamowicie.
Osobiście najbardziej razi mnie brak lewego skrzydłowego. Kurwa budzimy się Panowie !!!
26 lipca 2025, 21:48 / sobota
Zacząłem regulować odbiornik...
26 lipca 2025, 22:12 / sobota
Z raju do piekła. Ale zobaczycie że będzie dobrze w tym sezonie. Coś do formacji defensywnej i żyjemy moi mili. Tylko Lechia
26 lipca 2025, 22:19 / sobota
ech, ekipa ma potencjał ale punkty stracone mega głupio, mecz trwa 90minut nie 45, Bobcek plus milion euro dziś
26 lipca 2025, 22:25 / sobota
Dalej nie mamy defensywy. Jaunzems gorszy od Piły, a miał być spokój na prawej stronie. Po lewej nie lepiej. Srodek słaby, lewa pomoc? Sezonienko pozytywnie mnie zaskoczył, ale to nie jest skrzydłowy, o tym Arabie nawet nie chce mi się pisać, na tę chwilę porównać go do słupa to obraza dla słupa, dramat. Urfer do roboty, póki okienko otwarte. Ogólnie jesteśmy w dupie, dobrze, że to początek sezonu
26 lipca 2025, 22:59 / sobota
Już mnie ten zespół przyzwyczaił żeby nie cieszyć się za bardzo nawet przy 3:0 do przerwy, więc jak było 2:0 i podobała się gra do przodu czekałem na drugą połowę z wielkimi obawami. Niestety, potwierdziło się, że nie potrafimy grać całego meczu na dobrym poziomie. Obrona jest słabiutka. Nie wiem, czy obrońcy mają zdolność do szybkiego uczenia się... dlatego się zastanawiam czy możliwe jest skończenie sezonu z ujemnymi punkami? To byłby chyba ewenement w skali światowej, ale chociaż w czymś Lechia byłaby najlepsza. A już poważniej, gdyby Lechia miała obrońców na poziomie zbliżonym do Bobcka to byłaby kandydatem na mistrza tej ligi. Sezonienko super asysta przy drugiej bramce.
26 lipca 2025, 23:24 / sobota
Obrona niepewna ale co sie dziwić jak gra 3 nowych zawodników. Przy stanie 2-1 Mena zahaczany w polu karnym a sędzia daje mu żółtą kartkę. Nie mam pytań.
26 lipca 2025, 23:25 / sobota
Przegrana przez Carvera. Czy on nie widział, jak gra obrona, co z prawej strony odstawia Jezus. Każda akcja Amiki z tej strony pachniała bramką. Na drugą połowę za Sezonienke lub Wjunyka powinien wejść obrońca. To co wyrabiał powolny i seryjne ogrywamy Jezus w pierwszej połowie to cud, że Amica nie strzeliła dzięki jego błędom 2 bramek.Wiadomo już, dlaczego w Zabrzu bronił Bogdan. Arabia to kopia Indonezji, do sekcji piłki plażowej. Generalnie obrona słaba, z potentatami ligii będzie ciężko.
27 lipca 2025, 00:04 / niedziela
Pewnie że ciężko, przecież ze sobą nie zagramy ;)
27 lipca 2025, 06:24 / niedziela
Pytanie do znawców przepisów.
Czy przy czwartej bramce nie powinien interweniować VAR ?.
Wybicie rogu nastąpiło ewidentnie spoza pola wyznaczonego , piłka stała
pewnie ok. 20 cm. poza polem wyznaczonym do wznowienia gry z rzutu rożnego.
Czy jeśli padła bramka VAR nie powinien cofnąć gry i nakazać ponownego wykonania rogu ?.
27 lipca 2025, 07:15 / niedziela
Sarnawski wkurwiał Ale Szymon wczoraj to ręcznik w bramce. Obrona do dupy ale graliśmy bez bramkarza
27 lipca 2025, 08:12 / niedziela
Gdyby nie ten ,,ręcznik" to pyry strzeliłyby drugie tyle, a z Sarnawskim w bramce można to brać za pewnik. Pomijam już dyspozycję niejakiego Jaunzemsa, bo to, co odpierdalał to istny kryminał. I obawiam się, że to nie dyspozycja dnia w jego przypadku, a bardziej norma, którą będzie nas pewnie jeszcze niejednokrotnie raczył.
27 lipca 2025, 08:46 / niedziela
Niestety w szybkiej powtórce tv wszystkiego nie widać, poza tym, że piłka na pewno nie jest w polu łuku. To pewnie wg.zasady, że linia ograniczającą należy do danego pola. Wystarczy, że obwód piłki dotyka linii pola narożnego lub łuku, aby rzut rożny był prawidłowy. Nie musi być ona całkowicie w środku podczas wykonywania rzutu rożnego; piłka musi być umieszczona wewnątrz pola narożnego lub na łuku tego pola. Przepis ten nie precyzuje, że cała piłka musi znajdować się w polu.
Co do Łotysza... W końcu to zawodnik z drużyny, która spadła. Ja bym chętnie zobaczył Brzęka, grał przecież regularnie w tej Wieczystej. Nawet Koperski, którego już chyba odpalili, byłby lepszy.
27 lipca 2025, 09:09 / niedziela
Jest jakies lekarstwo na taką defensywe? Wszystko to juz widzieliśmy w poprzednim sezonie! Stoją, patrzą, nie doskakują... teraz jeszcze Zelizko dołączył do tych "słupów". Fatalny. Bylem przekonany, że Jaunzems może zastąpić Piłę ale po dwóch meczach wnioski są takie, że może mu buty czyścić. Vojtko na szczescie nie jest Miłoszem ale nic ponad to nie daje. Widać brak Khana i Piły aż nadto. Weirauh i Sezon pokazali jak jedną sytuacją można przekreślić swietne 45 minut. Boss wściekły na Sezona był niesamowicie. Mena robi tyle wiatru ale irytuje jeszcze bardziej. Ten egoista nie doczeka sie wymarzonego transferu jak tak będzie postępować. Bobcek wyśmienity każdy widział! Viunyk ciężko pracował, swietny. Srodek pola? Niestety poległ. Mimo wszystko uważam, że możemy wygrac z każdym w tej lidze i z meczu na mecz będzie co raz lepiej. Boss wie co robić.
27 lipca 2025, 10:45 / niedziela
Mimo porażki to był dobry mecz. Pierwsza polowa w naszym wykonaniu bardzo dobra. Widać ofensywny potencjał. Świetne prostopadłe podania (kapitalna asysta Sezona przy golu na 2:0).
Świetny Weirauch w bramce. Co się stało po przerwie gdzie w ciągu 20 minut dostajemy 4 gole?
Fakt, że ten Łotysz wyglądał jak zmęczony emeryt kręcony niemiłosiernie przez ich skrzydłowego.
Faktycznie dałbym szanse Brzękowi może czy Koperskiemu? Gorzej nie zagrają a w końcu to wychowankowie. Nie można tez zapominać z kim graliśmy. Obiektywnie trzeba przyznać, że było widać u nich piłkarską jakość. Ten czarniawy z Hondurasu chyba to chodził jak maszyna. Grali z pierwszej piłki kombinacyjnie i nasi boczni obrońcy momentami byli bezradni. Taka prawda...
Mimo wszystko brawo za walkę do konca a przy odrobinie szczęścia mogliśmy wyrównać po minimalnie niecelnej główce Neugebauera.
Ale nie ma co płakać trzeba grac dalej i jechać do Krakowa po 3 punkty. Mimo wszystko mamy dużo piłkarskich atutów żeby spokojnie się utrzymać.
27 lipca 2025, 11:12 / niedziela
Nasi obrońcy rzeczywiście grali jak cajmerzy. Indywidualnej jakości niewiele, ale obrona może się poprawić nie tylko przez doskonalenie swoich umiejętności, ale i lepsze zgranie - jako blok obronny. Początek wypadł kiepsko, ale wierzę w trenera. Oczywiście logika podpowiadała, aby po przerwie wzmocnić ( liczebnie) linię obrony, bo rzeczywiście były tu już widoczne niedobory Co do ofensywy, to dała radę. Jeśli dodać do tego dwa niepodyktowane rzuty karne, poprzeczkę po strzale Bobczeka, to jej dokonania w tym meczu uważam za bardzo dobre. Sędziowie pilnują i będą pilnować MP, więc wczorajszą porażkę w dużej mierze przypisuję im. Bramkarz czy ręcznik? Chyba ani jedno, ani drugie. Cieszę się, że jest zdrowy, bo ... znacie aktualny stan bramkarzy Lechii Gdańsk. Oby i Dawidowi nic poważniejszego się nie stało
27 lipca 2025, 12:20 / niedziela
Wolę merytoryczne rozmawiać niż pisać. Dlatego krótko. Ręcznik by nie obronił karnego.
27 lipca 2025, 12:47 / niedziela
@Lillie1 faktycznie w powtórkach widać, że Mena był zaczepiony nogą przed upadkiem. Może i dodał od siebie ale faktem jest, ze kontakt był.
To samo sytuacja z Kurminowskim, ewidentnie popchnięty przez rywala stracił równowagę i nienaturalnie upadł. Paskudnie to wyglądało. Ale złodziej znaków drogowych tego dnia był chyba pod wpływem znowu bo jego decyzje te i inne to porażka.
27 lipca 2025, 15:50 / niedziela
Zgadzam się z d.g. że było widać jakość u piłkarzy,, kuchenkorza". Nie ma się co dziwić do nas przyszedł taki Jaunzems, a do nich kupa piłkarzy wycenianych 1-2,5 mln euro. Ale nie ma co biadolić choć sam naiwnie myślałem ( bardziej miałem nadzieję) że po dwóch kolejkach w najgorszym razie będziemy mieli -1 punkt, a może nawet +1. Jednak nadal mamy -5, trudno. Pozytywem tego stanu rzeczy jest to, że Urfer ma czas działać i zareagować na popełnione błędy, czyli poszukać prawdziwych bocznych obrońców i jeszcze jednego środkowego, skrzydłowego, bo ani Wójtowicz, ani Sezonienko, ani tym bardziej ,,Alibaba" na tę chwilę nie zastępują Chłania.
27 lipca 2025, 17:36 / niedziela
Niestety łatwo napisać "trzeba sprowadzić" prawdziwych" bocznych obrońców, stopera i skrzydłowego", najlepiej żeby byli bardzo mocni.
No tylko wracamy do podstawowego problemu; myślę że nie ma szans znaleźć takich za darmo/małe pieniądze. Raczej w grę by wchodziło tylko wypożyczenie, ale po pewnie znowu musiałoby to być z Dynamo.
W przyszłym tygodniu pewnie zarejestrują tego Pashko (skrzydłowy z Ukrainy) i Sahinovicia z Rakowa, ale to raczej nie będą potężne wzmocnienia na tu i teraz, no i to też wypożyczenia raczej bez opcji wykupu.
27 lipca 2025, 19:56 / niedziela
Niestety, ale prawda jest taka, że coraz więcej klubów nam odjeżdża pod względem finansowym, a co za tym idzie i sportowym. Jeżeli Urfer myśli jeszcze o zrobieniu interesu na sprzedaży Lechii, to musi klub utrzymać w ekstraklasie, a z tymi obrońcami i dziurą na lewym skrzydle będzie cholernie ciężko. Także ,,prezio" niech uruchamia te swoje zajebiste kontakty i póki nie jest za późno wzmocni zespół, bo moim zdaniem z mocniejszą defensywą możemy w tej lidze namieszać. Ale z Jaunzemsami, Kałachurami i innymi Vojtkami to słabo to widzę
28 lipca 2025, 07:52 / poniedziałek
Tu nie sami obrońcy są winni, to ze lech rozgrywal za latwo sobie pilke w srodku gdzie nie bylo szczególnie w drugiej polowie doskoku i agresywnego ataku sprawialo ze rzucali pilki na skrzydla i co chwila ktorys z obroncow mial sytuacje 1 na 1 a czasami 2 na 1... w tym meczu zabraklo cwaniactwa i wyrachowania... wiadomo bylo ze po przerwie lech sie rzuci do odrabiania strat.. i na samym poczatku trzeba bylo im agresywniej poprzeszkadzac w srodku, z malymi faulami, obrzydzic te gre.. nie pozwolic zlapac swojego rytmu...
28 lipca 2025, 11:50 / poniedziałek
Tu w przerwie zabrakło refleksji i myśli taktycznej jak obronić przewagę 2 bramek, w szczególności że wynik był szczęśliwy. Powinien od początku II pol wejść Kałahur i Carenko. Carenko do podbiegania , przeszkadzania w rozgrywaniu, do kontr. Trener amiki szybko potrafił zareagować na sytuację na boisku ściągając murzyna, który był jednym słabym punktem w ich zespole. Ale obiektywnie patrząc nie był to słaby mecz w wykonaniu Lechii, grali jak równy z równym..Czas gra na naszą korzyść. Nowi obrońcy muszą się zgrać, lepiej rozumieć. Carver poprawi jakość defensywny, to prawie pewne. Widać jak pod jego ręka wygląda atak złożony z piłkarzy grających już trochę ze sobą. Będzie dobrze. Ale na derby wszystko musi być dopięte na tip top.
28 lipca 2025, 13:12 / poniedziałek
Bobcek to niezły kocur. Obejrzałem skrót i przy trzeciej bramce wyskoczył jak Krystyna za najlepszych lat.
28 lipca 2025, 16:22 / poniedziałek
W mediach cisza o niepodyktowanym karnym na Menie...jakby było w druga stronę byłby klangor przez cały tydzień. Karny to nie gol jeszcze ale jestem pewny że gdybyśmy strzelili na 3:1 mecz potoczyłby się inaczej. Chuj w dupę złodziejowi nie tylko znaków drogowych...
28 lipca 2025, 16:27 / poniedziałek
Dokładnie, ze stadionu było widać jak go wyciął, a ten ślepak z gwizdkiem i drugi widzący inaczej na VAR nic… nawet nie czekał na sprawdzenie, dał żółtą i kazał grac
28 lipca 2025, 17:19 / poniedziałek
Frankowski zawsze był bezjajeczną, zakompleksioną pizdą i nic się w tym temacie nie zmieniło. Ale że te ślepe chuje na varze nie widziały podcięcia Meny to już skandal.
28 lipca 2025, 21:20 / poniedziałek
Frankowski chyba ma coś do Meny. Już wiosną w meczu z Górnikiem nie podyktował karnego na Menie. Janza kompletnie nie zainteresowany piłką wbija łokieć w plecy Meny, a ten pokazuje grać dalej.
odnośnik
28 lipca 2025, 21:44 / poniedziałek
Ja rozumiem, że czysto teoretycznie Weirauch mógł się zachować lepiej(?) przy jednej z bramek dla Lecha, ale przecież chłop w pierwszej połowie wyjął karnego i ze dwa świetne strzały Lecha (1.66 xG w pierwszej połowie i zero bramek!).
Dla mnie największą kontrowersją jest jednak brak karnego dla Lechii przy stanie 2:1 po faulu na Menie. Gdyby udało się odskoczyć na 3:1 to mogłoby zabić momentum poznaniaków. Niestety Camilo ma kiepską reputację, bo lubi dodać od siebie w polu karnym, ale jednak tutaj był wyraźny kontakt z nogą rywala i sędzia Frankowski powinien był się chociaż pofatygować do monitora VAR. Jak na moje to to był bardziej ewidentny karny niż w Zabrzu - który... został podyktowany.
Tak czy siak naprawdę szacun dla piłkarzy za to co pokazali. Są jeszcze niedociągnięcia w obronie, ale ta drużyna ma naprawdę spory potencjał - na środek tabeli. Ważne żeby się wreszcie przełamać i oczyścić atmosferę w klubie.
Ogromne brawa dla Bobcka. Liczę, że jeśli rozegra w Lechii cały sezon to powalczy o koronę króla strzelców, a jeśli za tym pójdzie niezłe miejsce Lechii na koniec sezonu w tabeli ligowej to to może być jeden z rekordowych transferów z Ekstraklasy!
29 lipca 2025, 00:17 / wtorek
Nic nie piszą o wypaczonym wyniku meczu – to prawda, ale mnie bardziej boli, to co piszą i to na naszej stronie głównej w artykule "Dwie Lechie w jednym spotkaniu"
Ocena piłkarzy , w tej liczbie
Camilo Mena 4
"Nie zachwycił nas dzisiaj Kolumbijczyk. Popsuł m.in. dobrą kontrę w 81 minucie. Zaliczył też ordynarną “symulkę”, za którą słusznie został ukarany żółtą kartką.
Po pierwsze faul na Menie był ewidentny.
Po drugie Mena niczego nie symulował, tym bardziej ordynarnie. Nawet jakby się wyp... bez podcięcia, to cóż w tym jest nadzwyczajnego, że ten debil dał mu żółtą kartkę? Za to, że upadł w biegu ? A co to nawet upaść już nie wolno.
Po trzecie: jak można nazwać to symulką, do tego ordynarną ? Symulką jest np. jak facet rozmawia stojąc i raptem pada na murawę jak rażony piorunem, trzymając się za twarz lub jaja a tak naprawdę nikt go nawet nie dotknął.
Po czwarte: dlaczego Menę z powodu rażącego błędu pseudo-arbitra ocenia się niżej za występ w tym meczu?
Co do poturbowania Kurminowskiego w polu karnym, to na głównej znalazła się dość osobliwa interpretacja:
"Czy Lechii w tej sytuacji należał się karny? Raczej nie, nasz zawodnik i tak nie dałby rady doskoczyć do zbyt wysokiego dośrodkowania. "
Otóż nie.. Jeżeli jest faul, gdy piłka jest w grze,, to choćby dyskretnie opalał się w rogu pola karnego, powinien być rzut karny. Nie twierdzę, że takie zagrania muszą być tak interpretowane ale szanowna Redakcjo, czy dałby radę gdzieś doskoczyć, czy nie, nie ma to formalnie żadnego znaczenia
29 lipca 2025, 11:27 / wtorek
@Lille-1, od jakiegoś czasu mam podejrzenia, iż pośród redagujących tę stronę, mamy... ,,kreta", w dodatku ,,legio-lubnego". Przykładów, gdzie ten ktoś sra do własnego (?) gniazda poprzez brak zwykłej rzetelności czy obiektywizmu, pojawiło się na przestrzeni czasu aż nadto. Nie wspomnę o tym, że praktycznie co tydzień, również mamy wątpliwą przyjemność typować w lidze Betonów mecze cwelostwa... I mam przy tym sporą wątpliwość czy aby napewno jest to przypadek...
29 lipca 2025, 17:03 / wtorek
No dziwne, ale i mnie także coś podobnego przeszło przez myśl. Te teksty ich rozwalają dynię czasami. Dość często.
29 lipca 2025, 21:16 / wtorek
Ja bym obstawiał jakichś absztyfikantów pisarstwa, stąd ich ta wesoła twórczość.
Oni tu nawet nie potrafią bezbłędnie zacytować fragmentów "Od A-klasy do Ekstraklasy". Mogliby przed publikacją poświęcić chwilę na sprawdzenie i edycję.
Z dziś.Redaktorze Tytan... " po zdemolowaniu 0 : 4"? " odprawiły 1: 4 Mistrza Polski"? No ni xuja, nie ma takiej możliwości, nie wygrywasz meczu zero do iluś tam, no jprdl. Logika wypowiedzi a nie "filozowanie".
30 lipca 2025, 10:29 / środa
Na temat tego meczu wielu cennych i trafnych słów tu napisano ! Jak najbardziej z nimi się zgadzam. Na szczęście podobnie tak samo uważa nasz trener.
"Jeżeli dalej będziemy tak tracić bramki, to zostaniemy zdegradowani "- ostrzega John Carver
Co by nie powiedzieć to ma rację i dobrze że mówi o tym głośno !
Formacja obronna wymaga bezwzględnie wzmocnienia ! I to kimś doświadczonym a nie jakimś młodym nie ogranym zawodnikiem.
Nie można czekać do przerwy na mecze repy, bo to jest już będzie 7 kolejka ligowa. !
30 lipca 2025, 13:36 / środa
Co to za bzdety, że matematyka przeciwko Lechii. J... matematykę i takie z dupy wzięte pseudosymulacje. 2 kolejki dopiero za nami, pechowo przegrany mecz wyjazdowy i przegrana z jednym z kandydatów do MP po zaciętej grze i walce jak równy z równym. Lechia się bez problemu utrzyma, są słabsze zespoły w lidze. Zespół musi się jeszcze zgrać, może będą wzmocnienia. Będą walczyć o pierwszą ósemkę. Na pewno są w stanie
Dość siania od początku defetyzm i snucia czarnych scenariuszu. W Kraków pierwsze zwycięstwo i potem u siebie z Motorem i już będziemy na plusie.
30 lipca 2025, 13:42 / środa
@castorp, ubiegłeś mnie, też miałem o tym napisać. Jakieś chore wyliczenia, żeby chyba tylko kibiców powkurwiać, jakby było nam do śmiechu
30 lipca 2025, 15:51 / środa
Dokładnie Pany! Zgadzam się z Wami bezwzględnie. Już w zeszłym sezonie irytowały mnie te prognozy...
Ale do matki nędzy! żeby już po drugiej kolecje snuć tutaj te wywody? Po kiego grzyba!? Zostawcie " redaktory " tego Klimka, zajmijcie się rzeczywistością a nie gdybaniem.
Tylko Lechia!