Zagłębie Lubin - Lechia Gdańsk 15.08.25 17.00
strona 1/2
15 sierpnia 2025, 09:51 / piątek
Tylko zwycięstwo. Myślę, że będzie 1:3 dla nas.
15 sierpnia 2025, 09:59 / piątek
Mam takie pytanie, Czemu na tej stronie nie można edytować lub usuwać własnych wpisów. Dodałem wątek minutę po koledze i gdy dodawałem, to jego wątku jeszcze nie było. Teraz chcę usunąć ten swój wpis i nie mogę. To jest jakieś chore. Czasami się napisze coś z błędem i chcesz to poprawić, ale już nie możesz. Takie trochę bez sensu. Człowiek powinien mieć prawo edycji lub usunięcia niechcianego, a wstawionego przez siebie wątku lub wpisu.
15 sierpnia 2025, 14:58 / piątek
Wystarczy ze ograniczymy ilość błędów w obronie a spokojnie wygramy. I nie zaszkodzą nawet nasi "ulubieńcy" z gwizdkiem i w varowni...
15 sierpnia 2025, 17:25 / piątek
Ten skład wygląda dość... przerażająco
15 sierpnia 2025, 17:28 / piątek
Bobcek na ławie, więc może temat przenosin do Slavi aktualny...
15 sierpnia 2025, 17:34 / piątek
Wygląda na ustawienie fałszywe 442 a tak naprawdę do 352. No no, może być ciekawie jeśli boki obrony spiszą się poprawnie.
15 sierpnia 2025, 17:38 / piątek
Tomasowi w ostatnim meczu siadały w końcówce mięśnie. Miał juz długą przerwę przez kontuzję mięśnia. Krótszy czas na regenerację niż zwykle. Trener wie co robi. Wyjebał parodystę Olssona i bardzo dobrze. Kurminowski będzie chciał się pokazać na starych śmieciach...zobaczymy.
15 sierpnia 2025, 17:50 / piątek
Kolejny szalony mecz Wygramy 4-2
15 sierpnia 2025, 18:19 / piątek
Zaczęli najgorzej jak można było. Piąty, kolejny mecz a wygląda to dramatycznie.
15 sierpnia 2025, 18:23 / piątek
O ja cię pierdole...
15 sierpnia 2025, 18:25 / piątek
Na ten moment jest dramat… ilość niedokładnych zagrań i przegranych pojedynków o piłkę w środku to jest dramat…
15 sierpnia 2025, 19:00 / piątek
Zaglębie zdecydowanie najsłabszy przeciwnik jak dotąd a my im hurtowo rozdajemy prezenty. Dodatkowo Sezon wygląda jak zawodnik za czasów Grabowskiego i gramy w 10...
15 sierpnia 2025, 19:01 / piątek
Podobno za Bobcka miał grać Kurminowski. Ktoś go tam widział?
15 sierpnia 2025, 19:16 / piątek
Podobno mieliśmy grać z obrońcami...podobno...
15 sierpnia 2025, 19:24 / piątek
Lechia jest chyba ewenementem na skalę światową jak w jednej drużynie może być taka różnica jakości piłkarzy między obroną a atakiem.
15 sierpnia 2025, 19:26 / piątek
Próbowałem ale naprawdę na trzeźwo nie da się tego oglądać...
15 sierpnia 2025, 19:26 / piątek
No i chuj znowu w plecy jest...juz nawet nie mam siły sie wkurwiać.
15 sierpnia 2025, 19:28 / piątek
Wesoła ferajna. Trudno opisać co się czuje oglądając grę obronną a do tego pajaca z gwizdkiem.
15 sierpnia 2025, 19:31 / piątek
Nie wiem o czym myślał właściciel budując taki skład. Jaki sens ma drużyna bez obrony.
15 sierpnia 2025, 19:35 / piątek
Ale tu się dramat od środka zaczyna, oni do przodu jak Cię mogę.. ale jest zero odbioru. Przegrywają środek a obrona to już nawet nie ma co mówić, każdy jeden to ananas który się nie nadaje do niczego
15 sierpnia 2025, 19:36 / piątek
Było wiadomo że coś strzelą a pewniakiem stracą. Prezes nie pomaga to przegrywamy.
15 sierpnia 2025, 19:37 / piątek
Pierwszy raz mam obawy przed zbliżającym się meczem ze śledziami, to jest piłkarski kryminał i level podwórkowy.
15 sierpnia 2025, 19:39 / piątek
Kolejny hokejowy wynik, a w normalnych warunkach 2 gole strzelone na wyjeździe to byłaby minimum gwarancja remisu.Tutaj pomoc powinna zastępować obronę, a nie ma nawet tego.
15 sierpnia 2025, 19:41 / piątek
Chyba Boss nie zdąży ich nauczyć na tyle żeby zachować e-klape na kolejny sezon. Nie ma na to szans. Może chociaż remisami do końca sezonu dociągną żeby nie skończyć sezonu z minusowym bilansem punktów.
15 sierpnia 2025, 19:49 / piątek
Weirauch postanowił pokazać kolegom z obrony że potrafi tak samo...przed derbami jak sie nie pozbierają może być słabo.
15 sierpnia 2025, 19:52 / piątek
To zasłona dymna przed derbami.
15 sierpnia 2025, 19:54 / piątek
Dramat… z taką grą trzeba powiedzieć sobie wprost… za tydzień będzie w łeb i wstyd…
15 sierpnia 2025, 19:55 / piątek
Przed derbami przydałaby sie rozmowa z piłkarzami panowie, bo jest kilku nowych i moze nie zdają sobie sprawy, ze nas nie interesuje ze sa slabi w obronie, w derbach krycie na milimetr i wojna aż umrą na boisku
15 sierpnia 2025, 19:56 / piątek
Wstyd kurwa.
15 sierpnia 2025, 19:58 / piątek
24 sierpnia zapowiada się wielka tregedia. Jeśli ktoś jeszcze wierzy, że będzie inaczej to lepiej od razu udać się do dobrego specjalisty, bo to będzie znaczyło całkowite oderwanie od rzeczywistości.
15 sierpnia 2025, 19:58 / piątek
Wynik fajny. Szkoda że Sypek i Nalepa nie strzelali dla nas bo byłby remis.
15 sierpnia 2025, 19:59 / piątek
10 min dłużej i byłaby dwucyfrowka z "potężnym" zagłębiem. Tęsknie za...obroną z poprzedniego sezonu. Zjebali taki piękny dzień
Jedna drużyna przy 2:2 skończyła mecz a drugiej chciało się wygrać, druga nie była zadowolona z remisu. Jak nie chcesz wygrać, to dostajesz wciry. Zasłużony wpierdziel a teraz do roboty Lechia, bo zaczyna to wyglądać nieciekawie.
6:2 to już naprawdę wstyd. Co tu pisać. Każdy widzi jak jest. My tu nic nie wymyślimy. Możemy tylko być wierni i dopingować. TLG.
15 sierpnia 2025, 20:01 / piątek
Szkoda bo było blisko. Za tydzień pewne 3 pkt.
15 sierpnia 2025, 20:01 / piątek
Tu rozmowa nic nie da bo oni są naprawdę tacy słabi. A z każdym kolejnym meczem będzie coraz trudniej bo pewność siebie jest zerowa. W dodatku sytuacja w tabeli będzie nakładać coraz większą presję. Nie zazdroszczę trenerowi...co może jeszcze zrobić? Uczyć od podstaw kanonów gry bocznego obrońcy Vojtka? Gość nie potrafi zupełnie czytać gry i wiecznie spóźniony. Łotysz nie lepiej. Mental na pewno mocno w dół...
15 sierpnia 2025, 20:06 / piątek
Lechia U21 przegrywa głównie przez brak doświadczenia.
A najgorsze jest to, że cała Polska widzi, że mamy problemy w obronie a robimy transfer Kurminowskiego i przepalamy kasę, której nie mamy
15 sierpnia 2025, 20:07 / piątek
Piszę to już od jakiegoś czasu , zacznijmy coś wymagać od tej drużyny ! To nie są chłopcy z przed dwóch lat gdzie skleili z nich przypadkowy skład który był nieregularnie opłacany i zostali rzuceni na głęboką wodę.
Większość kibiców najchętniej zaklaskała by tą ekipą c Carveren na czele a na dzień dzisiejszy to jesteśmy kurwa najsłabsi w lidze ! To jest wstyd żeby zagłębie strzeliło nam 6 bramek - te kurwy takiego meczu nie zagrają przez najbliższa dekadę. Płacz to będzie za tydzień jak jeszcze w derbach wtopimy - w co osobiście wątpię ale do huja Pana niech ta drużyna się ogarnie bo kolejka za kolejka leci. Możecie mnie jebac ale dla mnie na ten moment lecimy z ekstraklasy.
15 sierpnia 2025, 20:11 / piątek
Obrona jest z podwórka rodem, co najgorsze mijają tygodnie a jest z nią coraz gorzej, to już nie czas patrzeć w metrykę tylko ściągać na tyły doswiadczonych drwali na wczoraj. Bez tego zgadzam się zlecimy i to jeszcze na jesieni
15 sierpnia 2025, 20:12 / piątek
Z taką grą w obronie nie ma najmniejszych szans na utrzymanie. Przy tym kiedy wysiłek ofensywny jest marnowany takimi błedami z tyłu to na pewno nie pomaga dobrej atmosferze.
Na miejscu Bobcka czy Meny sam bym się wkurwił bo ile można zapierdolić meczów takim graniem z tyłu?
Na derby wystawiłbym Brzęka i Kałahura mimo wszystko. Ci dwaj Łotysz i Słowak to sabotażyści.
15 sierpnia 2025, 20:12 / piątek
To jest dramat. Śledzie nam wpierdolą z 5 bramek do przerwy z taką frywolną grą obronną. Wstyd jak chuj. Do roboty kurwa,trenować a nie opierdalać się!
15 sierpnia 2025, 20:13 / piątek
Ja piernicze... zawsze narzekam, że w Lechii gra tak mało Polaków! Dziś pokazali dlaczego. Sezon, Nojgi, Kulminowski, Wójtowicz, Głogowski, Kałahur to są lenie albo amatorzy lub jedno i drugie! Wstydzcie się Panowie... nie dość, że mamy Vojtko i Jauzansa parodystów to jeszcze wy dokładacie cegiełke. Poraził mnie ten mecz i zachowanie tych aktorów.
15 sierpnia 2025, 20:14 / piątek
Jak coś nie funkcjonuje to potrzebne są jakieś zmiany. Boki obrony nawalają od początku sezonu i nic z tym anglik nie zrobił. Sezon nie jest lewym skrzydłowym a dzisiaj na obronie to powinien zagrać Nojgi zamiast Ivana.
To chyba początek końca Curvera jako trenera Lechii.
15 sierpnia 2025, 20:17 / piątek
Mamy 24 osobową kadrę a gramy z 4 dniową przerwą co niby boss miał wyczarować?
15 sierpnia 2025, 20:20 / piątek
Tak slabej drużyny Lechii nie pamiętam. Dzisiaj nic nie wychodzilo , doslownie nic. 2 nasze gole piękne ale zostały przyslonięte 6 golami kretów. Wszystko zostalo napisane wyżej. Głowne pytanie brzmi czy trener, Kevin i psycholog potrafią podniesc ta drużyne z desek by w następna niedziele stawić czola w derbach?
15 sierpnia 2025, 20:23 / piątek
5 meczy 17 straconych bramek, ciekawe kiedy któs taki „popis” wykonał. Natomiast startując z minus 5 i tracąc 17 bramek w pięciu kolejkach to jeżeli się utrzymamy to będzie rekord na dziesiątki lat. I oby był, ale jak do dziś patrzyłem na to w miarę optymistycznie, tak po takim blamażu sie po prostu nie da
15 sierpnia 2025, 20:27 / piątek
Wstyd i żenada. Zgadzam się z przedmówcami, że jesteśmy najpoważniejszym kandydatem do spadku. Kurwa, człowiek zakłamuje rzeczywistość i ma nadzieję, że w kolejnym meczu będą trzy punkty, ale to nie ma sensu. Kurwa mecz się skończył a ja dalej nie wiem co oglądałem, cyrk Monthy Paytona ? Kurwa jesteśmy chyba pierwszym zespołem na świecie, który chce udowodnić, że można grać bez obrony.
@Def, masz rację, wizyta przed derbami konieczna. I jeszcze parę lepów na ryj by się przydało. Bez tego Vojtko dalej będzie spał w trakcie meczu, Jaunzems dalej będzie myślał, że kolejny sezon gra w Mielcu.
15 sierpnia 2025, 20:28 / piątek
@Matis LG też upatruję w tym przyczyny aż tak wysokiej porażki.bardzo waska kadra i kolejny mecz po ciężkim spotkaniu z Motorem.
Odchodząc troche od meczu to Jagoda komentujący ten mecz jawnie szydził z naszej drużyny. Zawsze przypierdalał się do Lechii ale dzisiaj najzwyczajnjej przesadził ten chuj złamany.
15 sierpnia 2025, 20:31 / piątek
Urfer proszę cię, no kurwa proszę cię, weź chłopie pojedź jeszcz do swojego kumpla z Dynama i sprowadź jeszcze z pięciu Dyaczuków, kurwa no proszę cię
15 sierpnia 2025, 20:32 / piątek
Jak chujowo zagrala nasza obrona potwierdza opinia komentujacego mecz w C+. Uznał Janzemsa za najlepszego z naszych obrońcow. Bez komentarza.