Tusk w Kownie
strona 1/1
13 października 2025, 15:25 / poniedziałek
Cisza na forum,a transparent wczoraj ,przypomina ten z Lechii"Nidy nie byłeś i nie będziesz....Czy to byli ludzie z Gdańska?Jeżeli tak(widać było "Gdańsk"poniżej),to wielkie brawa.Tak tylko chciałem nadmienić.No i to,że coś zaczyna łączyc naszych reprezentantów z kibicami.Zupelnie inaczej niż np.na Narodowym.Tak trzymać
14 października 2025, 03:29 / wtorek
Tak, byli to kibice Lechii,doczytałem.Szacunek.
15 października 2025, 00:06 / środa
Tak ten transparent w oczywisty sposób nawiązuje do tego z meczu bodajże przeciw Cracovii.
Oczywiście nie jest prawdą, że Tusk nie był kibicem Lechii, ale okazał się śliski jak padalec, gdy okazało się, że promotorom jego politycznej kariery nie podoba się przynależność do kiboli znanych z patriotyzmu. To taki typ, że zrobi wszystko, aby być postrzegany jako trendy, nowoczesny, europejski etc. Więc oddał serce dla Lechii, a może go nigdy nie miał, na rzecz swej kariery. A tak nie robi żaden uczciwy kibic. Nie wspomnę już o jego późniejszych występach przeciw środowisku kibicowskiemu , wkręcaniu go an block we wszystkie możliwe afery i patologie.
15 października 2025, 15:16 / środa
Lille-1,już myślałem,że strach wszystkich obleciał,chciałem nawet prosić admina o usunięcie wątku.
16 października 2025, 22:30 / czwartek
Ja się tam ludziom nie dziwię, że wolą ten temat ominąć. I wcale nie musi oznaczać, że przybrali maskę obłudy. Tobie tam @woolf mogą wskoczyć, ale nie każdy ma ten komfort swobodnej wypowiedzi. Przykre to, ale to też może mieć jakiś wpływ na brak odzewu. Nie chcą też mieszać polityki do piłki, po to, aby ona nas nie dzieliła. Poza tym przypomnienie o tamtym bannerze w wydaniu reprezentacyjnym, nie jest już, moim zdaniom,tak trafione przez to trudniejsze do zrozumienia przez ludzi z głębi kraju. Pewnie wielu zastanawia się, czego ci z Lechii od niego chcą? Tusk jest kibicem piłki nożnej i zapewne też naszej reprezentacji, chociaż niektórym wydaje się to być nie do pojęcia.
A my, cóż ? Swoje wiemy. Mamy też swój honor i nie ma opcji, abyśmy komuś, czyjej postawy nie akceptujemy, wchodzili w d... , ale czy musimy wypominać mu wstydliwą woltę prowokować go do wrogości. Ja wspominam tych, którzy pozostali wierni swoim młodzieńczym ideałom: Arama, Maćka Płażyńskiego.
17 października 2025, 10:50 / piątek
Nie był, nie jest i nigdy nie będzie Polakiem. Nic obraźliwego, bo nigdy się z tym nie krył.
17 października 2025, 16:03 / piątek
No dobra,ale...W Sejmie Tusk był nazywany niemieckim agentem.Jakis pozew o zniesławienie?Nic,cisza.Fajny taki,cool,dzisiaj kolejna wnuczka,znowu biega po UBecko kodziarskich spendach.Niepotrzebny był ten wątek.Zdziwilo mnie tylko to,że wszędzie było pełno,o kibicach na Litwie,a na forum Lechii,ani mru mru.Narobilem sobie wrogów.No trudno.Polska i Lechia,najważniejsza.