28 lutego 2026, 08:34 / sobota
Pozwoliłem sobie założyć taki temat
Sezon.. Pewnie też czytasz nasze forum , jest jedyne w swoim rodzaju
Ale ja nie o tym Dziś trochę przemyśleń odnośnie Ciebie jako piłkarza najwspanialszego klubu
Nie było Tobie pewnie zawsze łatwo , nawet czytając w przeszłości nas tutaj różnie bywało
Może chłopie nie miałeś tu łatwego życia , tym większy szacun dla Ciebie
Przeszedłeś z naszą Lechią długą , nie zawsze dla Ciebie łatwą drogę
Wiele tu było różnych zdań , żartów na Ciebie Być może kiedyś i ja coś pierdolnąłem
Bardziej żartobliwie bo nigdy nie obrażam zawodników Lechii , choć mogę mieć o różnych różne zdanie
Kacper Rozwijaj się piłkarsko dla dobra Twojego i naszej Lechii Jesteś super gość
Za wczoraj i Twój sygnał... że jeszcze żyjemy i mecz się nie skończył Wielkie dzięki Kacperku
28 lutego 2026, 19:24 / sobota
Kacper długo zbierał cięgi, ale widać u niego chęć pracy, rozwój, i stawanie się coraz lepszym piłkarzem. Trzeba szanować jego pracę, gość się stara, daje z siebie wszystko, i przynosi coraz lepsze efekty.
Nie oszukujmy się, jeszcze niedawno były żarty z Sezona, że napastnik bez gola w Ekstraklasie mimo zagrania sporej liczby meczów, a w tym sezonie jest naszym drugim najlepszym strzelcem (no, jednym z trzech drugich najlepszych, ale też ma najmniej minut z tej grupy). No i to też nie są jakieś kartofle, nie był nastrzelony i na farcie wpadło, widać u niego rozwój umiejętności.
Takich graczy też potrzebujemy w naszej drużynie.