Gdańsk: niedziela, 23 lipca 2017
Lechia Gdańsk - serwis lechia.gda.pl
TYGODNIK
Podstrony:

Tygodnik lechia.gda.pl nr 139 (4/2008)

12 lutego 2008

Łukasz Trałka dla lechia.gda.pl
KAROL SZELOŻYŃSKI
"Przyjeżdżam do Gdańska, bo chcę wywalczyć swój trzeci już awans do ekstraklasy. Po jego uzyskaniu nie chciałbym jednak znowu zmieniać klubu, ale chciałbym zadomowić się w lidze reprezentując Lechię" - mówi dla lechia.gda.pl 23-letni Łukasz Trałka, nowy pomocnik Biało-Zielonych. Z zawodnikiem rozmawialiśmy po poniedziałkowym porannym treningu zespołu.
Maciej Pawlak dla lechia.gda.pl
MICHAŁ KORNIAHO
Takiego doświadczenia w swoim zawodzie nie ma chyba żaden członek ekipy gdańskiej Lechii. Zaliczył staże zagraniczne, brał udział w operacjach piłkarz Barcelony, AS Monaco i Manchesteru United. Od trzech lat jest lekarze piłkarzy Biało-Zielonych. Maciej Pawlak, bo o nim mowa, udzielił wywiadu dla lechia.gda.pl.
Józef Gładysz dla lechia.gda.pl
PAWEŁ DOCZYK
W 1995 r. drużyna juniorów Lechii Gdańsk zdobyła tytuł Mistrza Polski. Dokładnie 13 lat po tym sukcesie juniorzy młodsi z rocznika 1991 prowadzeni przez Józefa Gładysza mają zamiar dorównać słynnym kolegom i zakończyć sezon z tytułem mistrzowskim.
Głosem spikera
MARCIN GAŁEK
W najbliższy piątek Biało-Zieloni udadzą się na jedenastodniowe zgrupowanie do Turcji. Jest to pierwszy wyjazd odradzającej się Lechii poza granice naszego kraju. A jak zagraniczne przygotowania wyglądały w przeszłości? Oto, niestety krótka, lista wojaży piłkarzy naszego klubu.
Lechia 1-1 Tur Turek
MARIUSZ HUBA
Weź udział w nowej, ekscytującej rywalizacji i powalcz o miano najlepszego Betona. Typuj na okrągło i wygrywaj nagrody!

Liga BetONów
Główny punkt programu nowej lechia.gda.pl: inernetowy tygodnik. Co wtorek artykuły na temat Lechii, publicystyka, informacje, galerie zdjęć i inne. Zapraszamy.

Ostatni numer
Wyraź swoją opinię na dany temat, podziel się uwagami z innymi kibicami Lechii. Nawet bez logowania możesz czytać forum bez ograniczeń.

Forum dyskusyjne
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2017. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.194