Gdańsk: piątek, 25 lipca 2025

ZETO WYPIER..!!!

strona 1/5

26 sierpnia 2007, 22:37 / niedziela
TEMAT TYLKO DLA KUMATYCH!!!!
26 sierpnia 2007, 22:40 / niedziela
No !!! Nareszcie temat dlamnie !!!
Jestem za !!! A nawet przeciw !!!
26 sierpnia 2007, 22:43 / niedziela
A czemu przeciw?hehe
26 sierpnia 2007, 22:46 / niedziela
Ja jestem kumaty. Zeto wypierdalaj. Pozdro Żuraw23. Zimna wódka, to coś, co dziś jest najlepszym lekarstwem!!
26 sierpnia 2007, 22:49 / niedziela
ZETO nieraz mowi madrze nieraz nie (jak kazdy z nas ) ale jest nasz !!!
26 sierpnia 2007, 22:52 / niedziela
Pora na zmiany...
Zeto na moderatora!!!
KMTWJNNW(jak ktoś nie kumaty wyjasnie skrót)
26 sierpnia 2007, 22:53 / niedziela
Nie znam Zeto ale wyp...haha szacunek
Lechia from Brzezno
26 sierpnia 2007, 22:58 / niedziela
A ja Zeta znam. Ktoś musi za wyniki naszej Lechii beknąć. Zeto jesteś kozłem ofiarnym, Wypierdalaj!!!
26 sierpnia 2007, 23:01 / niedziela
Czy to wszystko przez Zeto ?!
Oj,bedzie sie dzialo...............
26 sierpnia 2007, 23:02 / niedziela
Info 100% pewne-zarząd podjął pierwszą konkretną decyzję-wypierdolił Zeta!!!

Ciekawe kto będzie następny?Worek?znaczy się Borek!!!
26 sierpnia 2007, 23:02 / niedziela
Nie lepiej zwalić np. na Taurus?
26 sierpnia 2007, 23:03 / niedziela
Czarny wierz mi, wszystko przez Zeto!!! Dzisiejsza porażka to jego pomysł!!!
26 sierpnia 2007, 23:05 / niedziela
Jesli tak jest,jak mowisz,to ustawke ma nie unikniona !!!!!
26 sierpnia 2007, 23:06 / niedziela
Po co na Taurus, skoro mozna na... spikera. Jestem wzruszony, ze mam aż taki wpływ na wyniki drużyny!!! Chyba czas... podjąć męska decyzję.
26 sierpnia 2007, 23:11 / niedziela
Animag luz!!! Turnoś mówił to pod wpływem emocji!!! Dziś wyjebią Zeta i jutro już będzie spokój. Nikt ciebie nie ruszy!!!
26 sierpnia 2007, 23:13 / niedziela
Animag-tylko nie mów że kolejny raz raz skoczysz na Mazocha we wrzeszczu z Olimpu-miałeś już 4 razy złamane nogi teraz czas na łapy?Bądź sobą-wypieprz pepsi(z wódką)
27 sierpnia 2007, 00:31 / poniedziałek
Zeto ........Masz chłopie przechlapane;-)Jak tu widze po tych wpisach to bedzie niezła ustawka!
27 sierpnia 2007, 08:38 / poniedziałek
Za podupadle morale oraz za zle przepracowany okres zimowy naszej morowej jedenastki dac mu dozywotni zakaz stadionowy.

Ja mialem juz ustawke z Zeto, on czekal 3 godziny przy Neptunie a ja w tym samym czasie stalem przy Dworze Artusa i sie nie spotkalismy. Ale co sie odwlecze to nie uciecze.
27 sierpnia 2007, 13:03 / poniedziałek
Po wyrzuceniu przez zarząd i kumatych kibiców Zeta zewszystkich struktur Lechii ,Zeto dzięki układom z uchodźcami czeczeńskimi,dorwał chyba ostatnią szansę na oglądanie meczy na T 29 i został meczowym noszowym(iiiijooo,ijooo,ijooo)!!!!
27 sierpnia 2007, 15:36 / poniedziałek
Za karę do sektora rodzinnego z nim! niech ogląda z zamku :)
27 sierpnia 2007, 15:43 / poniedziałek
żurawiu23, czy ja jestem kumaty i mogę zabrać głos w temacie ???

PS Jeśli nie, proszę moderatorów o skasowanie mojego posta ;-)

...............................................
Zeto wypierdalaj !!!!!!
27 sierpnia 2007, 15:53 / poniedziałek
Gdzie sa moderatorzy ?????!!!!!
27 sierpnia 2007, 16:09 / poniedziałek
A tu jest coś takiego jak medator?:)
27 sierpnia 2007, 16:27 / poniedziałek
Nie znam Cie, ale uważam, że to Ty jesteś winien takiej gry Lechii, to nie Borek to Zeto !
27 sierpnia 2007, 16:52 / poniedziałek
A ja sie nie zgadzam na wypierdolenie Zeta!!!
Bo on mi obiecał że mnie przyjmie do swojej bandy i że będziemy z siekierami chodzić na akcje! Wprawdzie siekierę ostatni raz miałem w ręku bardzo dawno temu ale Zeto obiecał mi taką plasticzaną!
A Wy nic tylko byście chcieli wypierdolic Zeta!
Jak se chcecie popierdolić i poruchać to idźcie to burdelu a od naszego Zeta odpierdolcie się!!!
27 sierpnia 2007, 16:56 / poniedziałek
Kto ma pożyczyć 10 Zeta?
27 sierpnia 2007, 23:08 / poniedziałek
Ta rura z sejmu Zeta Gilowska ma trochę kasy,spróbój do niej uderzyć!!!
27 sierpnia 2007, 23:33 / poniedziałek
Oddam Zeta w dobre rece :-))))))))))
27 sierpnia 2007, 23:40 / poniedziałek
Oddaj Zeta do ZetBanku, może się rozmnoży, będzie ciekawiej.
27 sierpnia 2007, 23:55 / poniedziałek
To może licytacja? Kto da zeta, za Zeta?? :-)
28 sierpnia 2007, 18:01 / wtorek
Licytacja ma być w radiu Zet. Zeto czy ty nie zmieniłeś nick na Gerad?
28 sierpnia 2007, 20:14 / wtorek
Żurawiu nic z tych rzeczy. Dalej jestem zetowaty Zeto i z zaciekawieniem przyglądam się, jak rozwija się ten temat ;-))))).

Dobrze, że jeszcze nikt mnie nie rozkminił, że jestem Zamuel ETO, słynny snajper z Barcelony ;-)))))))
28 sierpnia 2007, 20:23 / wtorek
od dawna wiedziałem że jesteś zemaunel...
31 sierpnia 2007, 16:54 / piątek
Akurat tak się składa, że znam środowisko dziennikarskie, a niejaki Zeto pisał:
Najpierw było tak:

Waldemar Gabis- to pseudonim Stankiewicza. Chłop nie ma nawet jaj, żeby pod paszkwilem podpisać się własnym nazwiskiem.
Żenujące w tym wszystkim jest to, że dziennikarze zamiast tworzyć atmosferę wokół klubu, szukają taniej sensacji. Jeszcze gorsze jest to, że w ten sposób toruje drogę do składu innemu grajkowi.
Poźniej było
Waldemar Gabis- to śledź i na mecze Lechii nie przychodzi wogóle. W dupie ma też to wszystko, co się dzieje z Naszym Klubem. Tak więc moim zdaniem, jedynie podpisał się pod artykułem, napisanym przez.........
.... tego samego durnia, co kilka tygodni temu, rzekomo podsłuchał rozmowę piłkarza z kibicem.
Kto jest tym durniem??? Odpowiedź nasuwa się sama, bo tylko jeden dziennikarzyna z dziennika bandyckiego pojawia się na T29.

Potem:
Pana W. G. na spotkaniu nie widziałem, a jednak potrafił napisać sprawozdanie. Pomimo iż kilka razy zabierałem głos, przedstawiając się z imienia i nazwiska, wg tego pana jestem tylko kibicII; -))))). Szkoda też, że ten palant nie napisał, jaka była reakcja wszystkich zebranych kibiców, na wypowiedź Boba Kaczmarka.
Widać co to jest rzetelność dziennikarska; -)))

Tak wyrocznia napisał, choć całą debatę prowadził Gabis, ale Zeto go nie widział, a z tego co pamiętam Gabis się przedstawił. Być może Zeto nie było na debacie, a coś tu fafluni. A zdjęcie wyraźnie pokazuje, że, on jest na debacie
odnośnik
Dla ułatwienia to ten chłop co stoi

Później Zeto pisał
Obie wypowiedzi nie znalazły się w dzinniku bandyckim, a z dobrych źródeł wiem, że kierownik działu sportowego db, niejaki pan gabis, odpisał w liście do spikera, że jego gazeta może takie bzdury wypisywać.
Ogólnie to zawsze wiedziałem, że stankiewicz to chodząca menda, Teraz dał na to kolejny dowód. Podsłuchująca szuja, nie mająca swojego zdania. Jedyne co potrafi, to wymyślać jakieś popieprzone głupoty. Moim zdaniem, powinien mieć zakaz na Lechię.
Co do Prezesa, to oceniajmy go za to co robi, a nie za to co wypisuje jakaś marna kreatura w db czy na forum.

To w końcu pytam się Gabis to Stankiewicz czy Stankiewicz to Gabis czy jak?
A jak Zeto w robocie może się podpisywać za kierownika to mu gratuluję, bo ma kierownika durnia. Chłopie ty masz jakąś schizofrenię!!!!!!!!!
A mam takie pytanie. Czy to jest normalne, aby świeżo zatrudniony w Lechii dyrektor ds. marketingu niejaki Błażej Słowikowski (bardzo dobry kolega naszego prezesa), był jednocześnie pracownikiem Urzędu Gminy w Pruszczu Gd. Będą wkurwieni albo u nas, albo w Pruszczu. Poza tym czy to normalne, aby zmuszać dzieci, które trenują w Lechii aby „chodziły” do szkoły na Kołobrzeskiej. Czyż nie jest tak, że w obecnym niżu demograficznym wiele szkół jest likwidowanych, tym czasem ta na Kołobrzeskiej nie zostanie, choć dawniej było mało uczniów, teraz będzie dużo. A dlaczego?
odnośnik
Czyżby to nie mama naszego prezesa jest tam dyrektorką? A przecież koło szkoły nie ma jak to się mówi pół boiska.
I jeszcze jedno. Lechia niestety jest jednym z klubów, który ta naprawdę nie chce współpracować z dziennikarzami. Byłem na wielu stadionach w Polsce i Europie, ale czegoś takiego jak przy Traugutta to nie widziałem. Oczywiście może to być dla Zeto trudne do zrozumienia, ale jeżeli Lechia gra w niedzielę o 17 a ty masz oddać tekst (najlepiej z wypowiedziami zawodników) do 20, to na Lechii jest to niewykonalne. I to z prostej przyczyny. Najpierw po meczu nie wypuszczają z trybuny, potem konferencja, następnie rozbieganie i tak na dobrą sprawę możesz z zawodnikiem porozmawiać godzinę po spotkaniu. Sam pisujesz do Sportowych faktów i ciekawe co byś zrobił jakby chcieli pół godziny po meczu wypowiedzi zawodników.
I na koniec jeszcze jedno. Sprawa spikera. Jak sobie wyobrażacie, że Stankiewicz napisał coś czego nie słyszał. W tym momencie napiszę jak Zeto. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że Turnowiecki mówił swoje słowa nie tylko w obecności Stankiewicza.
Ale starczą Zeto dwa oświadczenia i jest wszystko jasne. Stankiewicz to chuj, tylko zauważ jedno. Ty, tylko napisałeś w swojej relacji po meczu z Ruchem, że piłkarz z Chorzowa uderzył chłopca do podawania piłek. I jakby ten chłop z Chorzowa oskarżył Ciebie to jakbyś udowodnił, że tak było?
To tyle, a więc Zeto wypier.........
31 sierpnia 2007, 17:07 / piątek
Jurasik: "Akurat tak się składa, że znam środowisko dziennikarskie," to fajnie pozdrów te środowisko w takim bądź razie od nas, tzn. porządnie skop dupę mameją, opluj ich, sponiewieraj itd, itp. Dziennikarze to ........ . Nie będę kończył bo szkoda słów. Tak a propo tematu dziennikarzy, dzisiaj jest 10-ta rocznica śmierci księżnej Diany [*].

Z biało-zielonymi pozdrowieniami.
31 sierpnia 2007, 17:42 / piątek
Jurasik- no to błysnąłeś, niczym rasowy dziennikarzyna ;-)))
Skoro nie było mnie na debacie, to z kim po niej rozmawiałeś ???? Czyżby nie z Zeto, któremu próbowałeś sprzedać megasensację o matce Maćka Turnowieckiego ?????????

Skoro jesteś dziennikarzem, to zapewne wiesz co to jest autoryzacja ???? Czy Stankiewicz ma coś takiego ?? Czy jednak sobie zmyślił, podsłuchał, dopisał....???

A co do wywiadów, nie ma problemu, żeby pogadać z piłkarzami po meczu. Chociaż w przypadku twoim i Stankiewicza, nie dziewię się, że nikt z wami nie chce rozmawiać.
31 sierpnia 2007, 17:55 / piątek
Zeto przypominam Ci, że jak się Buzała obudzi to zrobisz sobie tatuaż I love Buzi.
Na razie nie rób :) ale projekt możesz zacząć.
31 sierpnia 2007, 18:18 / piątek
msj pamiętam, pamiętam, chociaż wolałbym taki odnośnik

:-)
31 sierpnia 2007, 19:42 / piątek
Lechia na złość dziennikarzom gra w niedzielę o 17,bo oni muszą oddać tekst do swojej osiedlowej broszurki przed ósmą wieczorem. Toż to szok.
A co będzie jak zrobią światło na stadionie? To przecież takie świństwo grać po zmroku! Zwykła lechijna złośliwość!
Już nawet nie wiem kogo wypierdolić za takie numery.
31 sierpnia 2007, 19:58 / piątek
Ciekawe co robia jak szaprka gra o 19.29 :D
31 sierpnia 2007, 21:40 / piątek
A jaki brak profesjonalizmu będzie, kiedy zagramy w fazie grupowej Ligi Mistrzów !!!!!!!!!
Wyobraźmy sobie półfinał tych rozgrywek, dogrywka i zwycięskie karne !!!!!! Toż to północ już będzie !!!!!!!!!!!

A ta gupia ohrona znuf nie wpóści stankiewicza na bierznie :)))
31 sierpnia 2007, 21:54 / piątek
Jurasik stul dziub. Przecież w dzienniku wszyscy wiedzą, że jesteście z pawełkiem parą!!! Ciekawe co na to przyszła pani stankiewicz?? Żeby nie skończyło się to rozwodem, jeszcze przed ślubem :-)
31 sierpnia 2007, 21:55 / piątek
Zeto znowu wiesz lepiej. W czerwcu to mnie nie było w Trójmieście. Być może kiedyś z Tobą rozmawiałem ale nie przypominam sobie. Po prostu znam kilku dziennikarzy i kiedy napisałeś tych kilka głupot to z nimi się skontaktowałem. Ty piszesz, że jestem dziennikarzem, tylko w którym miejscu ja to napisałem, ale przecież Ty wiesz wszystko najlepiej.
Także chłopie daj se spokój!!!!
31 sierpnia 2007, 22:05 / piątek
Jurasik- czy to nick dziennikarza Krzysztofa Jurasa? Z ciekawości pyta Marcin Gałek - żeby nie było, że się nie przedstawiłem. Byłbym wdzięczny za odpowiedź TAK lub NIE - wstrzymania się od głosu nie przewiduję.
31 sierpnia 2007, 22:09 / piątek
Jurasik-A może jesteś piłkarzem ręcznym który pogrywa sobie w Bundeslidze i nagle zainteresował się Lechią?
31 sierpnia 2007, 22:15 / piątek
Nie chce sie wp........ ale ciekawi mnie,dlaczego ty wierzysz temu dziennikarzowi ?
Mowisz,ze spotkales sie z kilkoma z nich i porozmawiales,ale skad masz pewnosc,ze mowili prawde ?
Tak zaciecie bronisz tego pedala,Stankiewicza,ze az w oczy razi !!!
Na derbach cwel dostanie o demnie zolta kartke ! Nie wierzysz ? To jeszcze mnie nie znasz.
Nie dlatego,ze ma zatargi z ktoryms od nas,dlatego,ze szkodzi Lechii !!!

LECHIA PONAD WSZYSTKO !!!!!
31 sierpnia 2007, 22:34 / piątek
Jurasik - śmiało, przedstaw się. Chyba stać Cię na to?!
31 sierpnia 2007, 22:55 / piątek
I co panie Jurasik? Jaj brakuje? Zeto przedstawiłeś wszystkim, a sam siebie się boisz?? Bo jaja to trzeba mieć!!
31 sierpnia 2007, 23:01 / piątek
Byłbym zapomniał, mamę Maćka też wszystkim przedstawiłeś bezjajcu!!! No więc sam też się przedstaw, znawco znawców
31 sierpnia 2007, 23:58 / piątek
Ja tu widze dobry temat na flage

1 2 3 4 5
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021