Wzmocnienia sezon 2024-2025
strona 1/1
18 grudnia 2024, 19:14 / środa
Witam wszystkich.
Cytując dyrektora LG. Jakuba Chodorowskiego "Ja na pewno będę zadowolony, jeśli uda nam się pozyskać trzech jakościowych zawodników." Mam już pierwszą podpowiedź na transfer. Zawodnik doświadczony i za darmo... Reszta z przymrużeniem oka:-)
odnośnik
18 grudnia 2024, 21:31 / środa
Jebać tą ruską kurwe
20 grudnia 2024, 22:40 / piątek
myślicie ze wątek się rozwinie? tzn. będą zakupy? wg mnie dopiero za 5 minut dwunasta/wyprzedaż/last minute (po taniości lub z odroczonym terminem płatności)
TYLKO LECHIA!
22 grudnia 2024, 14:20 / niedziela
Cygnus x-1 - pewnie masz rację !
Kto normalny przyjdzie do Lechii będąc świadomym jaki bałagan panuje w klubie. Ściągną jakiś szrot z zagranicy i będą liczyć na cud. Bez sponsora nigdzie nie zajedziemy. Zaraz będzie 2 lata jak na koszulkach pusto - ciężko w to uwierzyć żeby klub z takiego miasta nie był w stanie pozyskać poważnego inwestora.
27 grudnia 2024, 18:41 / piątek
Kurka wodna… a już na pewno były hitowe transfery i wzmocnienia na ostatniej prostej a tu komisja się przyczepiła… A poważniej… na dziś już się nagraliśmy w ekstraklasie… teraz jeszcze tylko czekam na komunikat na oficjalnej stronie że wszystko jest dobrze i nie ma co się martwić…
27 grudnia 2024, 18:51 / piątek
Na głównej to mamy taki news...
Nowy projekt - Klub biznesu Lechii Gdańsk.
27 grudnia, 2024
Wraz z końcem roku mamy przyjemność podzielić się z Wami wyjątkową wiadomością; powołujemy do życia Klub Biznesu Lechii Gdańsk.
To inicjatywa, której celem jest integracja środowiska biznesowego naszego regionu pod patronatem Klubu. Klub Biznesu to przestrzeń spotkań, wymiany doświadczeń i wiedzy między przedsiębiorcami i wyjątkowymi gośćmi.
Oficjalne otwarcie Klubu nastąpi w lutym 2025 roku, wraz z rozpoczęciem rundy rewanżowej Ekstraklasy.
Taaa...
27 grudnia 2024, 19:36 / piątek
Witam wszystkich.
To dziś mamy prima aprilis... czy jakiś inny dzień świra? To już są chyba jakieś jaja chyba że to nowy, ogromny i bogaty sponsor zakryty zasłoną jak kiedyś, nie jaki w Krakowie Vanny Ly... Nowy projekt w Gdańsku???
odnośnik
27 grudnia 2024, 20:25 / piątek
Termin otwarcia klubu luty 2025... nie wiem czy bedziemy istnieć do tego czasu.
27 grudnia 2024, 21:36 / piątek
MT83 mi to bardziej przypomina film "Miś" Bareji.
27 grudnia 2024, 22:02 / piątek
Wg mnie to odzwierciedlenie "Titanica", klub na dnie, a Ci debile zakładają Klub Biznesu...
Zapewne na pierwszym spotkaniu Urfer opowie jak prowadzić firmę i osiągnąć sukces w biznesie...
27 grudnia 2024, 22:31 / piątek
Dziś jest chyba dzień "cudów"... Tu już nawet sam prezes ś.p. Ryszard Ochódzki nie pomoże...
Nowy news...
odnośnikTak na poważnie... My tej rundy wiosennej nawet nie zaczniemy. Nie będzie kim... Zapowiada się, że po Nowym Roku ten cały "projekt" misterny plan pier...
odnośnik
27 grudnia 2024, 22:36 / piątek
To nie "dzień cudów" - to prawdziwy Black Friday ?
Nie będzie Meny (?) , nie będzie wzmocnień , bo przyblokowali nam transfery i cofnęli licencję na grę w ekstraklasie.
odnośnik
27 grudnia 2024, 23:15 / piątek
Klub Biznesu Lechii Gdańsk. Tak to sobie gołodupiec wymyślił. Przyjdą biznesmeni z regionu, dadzą gołodupcowi pieniądze na utrzymanie klubu, a gołodupiec im w zamian da wejście na loże VIP. Oni będą finansować, a gołodupiec za cudze pieniądze będzie się bawił w jeszcze większego biznesmena. Kurwa byłeś, jesteś, i będziesz gołodupcem. WYPIERDALAJ.
28 grudnia 2024, 10:13 / sobota
28 grudnia 2024, 19:48 / sobota
MT83 już było sprostowanie, że niby Camilo miał na myśli koniec walki z kontuzją, nie koniec w Lechii.
28 grudnia 2024, 21:56 / sobota
Koniec końców, na końcu zawsze jest KONIEC :(
29 grudnia 2024, 12:51 / niedziela
Witam.
Możemy się już nawet nie łudzić o wartościowe wzmocnienia... i myślę że nie będzie żadnego zgrupowania drużyny w Turcji... Czarno to widzę a może... jakiś cud, cudotwórca pojawi się na horyzoncie...
Garść informacji i zadłużeniu klubu w bieżących rachunkach
odnośnik
10 stycznia 2025, 19:13 / piątek
MT83 a jednak jest obóz ale zakaz transferowy ma być zdjęty dopiero po obozie
10 stycznia 2025, 22:18 / piątek
Może dołączy do nas lewy obrońca, Brazylijczyk z włoskim paszportem, ma już spore doświadczenie i ogranie ligowe.
11 stycznia 2025, 22:06 / sobota
Testów nie przejdzie, kolano luźne..
25 stycznia 2025, 09:28 / sobota
Witam wszystkich
Jest światełko w tunelu że jednak ten sezon dokończymy...
odnośnik
27 stycznia 2025, 07:16 / poniedziałek
Może inaczej, na pewno rozpoczniemy rundę tylko czy ją dokończymy…
3 lutego 2025, 17:55 / poniedziałek
Zakaz transferowy od FIFY dziś został zdjęty.