Gdańsk: niedziela, 11 maja 2025

Lechia - Arka [DERBY TRÓJMIASTA] 10.10

strona 20/32

3 października 2007, 10:25 / środa
* karnety, oczywiście ;-)
3 października 2007, 10:32 / środa
Oczywiście do Ruchu dosiedli się w Łodzi i Toruniu a nie w Bydgoszczy. Maj mistejk ;-)
3 października 2007, 12:14 / środa
z tymi 800 moj blad...przyznaje sie :)(zlosliwosc rzeczy martwych ,jedno 0 sie nie wcisnelo :) ) pouczalem Cie a sam zrobilem blad :P
co do zgloszonej ilosci zdaje mi sie ze stadion jest zgloszony na 8 tysiecy ale moge sie mylic
pozdrawiam
3 października 2007, 13:18 / środa
Stadion jest zgłoszony na 10tys, tak jak sezon i dwa temu
3 października 2007, 13:36 / środa
KTO MOŻE NA BIAŁO KTO NIE NA ZIELONO 10 X !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i bez napinek....
TYLKO LECHIA
3 października 2007, 14:45 / środa
na morzu burza szalała
piorun pierdolnął w szalupę
arka się burty trzymała
a Lechia ją w dupę ruchała

i wszystko jasne
jaaaaazda z tymi kurwami!
3 października 2007, 15:21 / środa
Szparag, ja przyjezdzam juz w niedziele. Skoro sledzi beda wiezli zapuszkowanych w Ikarusach, Max powinien byc dla Nas otwarty caly czas, proponuje jak zwykle tam sie spotkac przed meczem, moze przyjada jakies sledzie duza grupa bez barw i beda atrakcje.

Czarny co z uroczystym wieszaniem naszej ,,Emigracji,, narazie nie widac chetnych...dobijasz do Maxa na przedmeczowe wznoszenie toastow za Lechie ?
3 października 2007, 16:07 / środa
Kupowałem dzisiaj ok. 13 bilet na prostą dla syna. Kobita mi powiedziała że już ok. 70% biletów poszło!!! Jak tak dalej pójdzie to nawet na krytą wszystkie pójdą!!!
Co do dopingu to nie ma się co martwić. Naszego młynku wogóle nie będzie słychać! Doping będzie żywiołowy i spontaniczny! Cały stadion będzie darł ryje.
Dla większości z Was będzie to coś czego jeszcze nie doświadczyliście i być może nigdy taki meczyk się nie powtórzy /jak szmaciarze spadną do IV ligi!/.
Myślę że będzie to można porównać tylko do mezcu z JUVE. Myślę nawet że doping będzie większy niz za 3-4 lata na meczu z Barcą czy inszym Milanem w Lidze Misztrzów!!!
I tego właśnie sobie i Wam wszystkim życzę!!!
3 października 2007, 18:11 / środa
Same napinki i zamęt styl z pewnego info wiem ze sporo Triady będzie zbierać "pamiątki" po Danzingu wiec miejcie oczy do okoła głowy - będzie gorąco albo będzie padać.
3 października 2007, 18:31 / środa
Ponoć po derbach w gdyni musimy uważać na samochody jak podali w pogodzie że ma być tam slisko gdyż polecą liście (na śledziowskie mordy).

3MIASTO DO LECHII NALEŻY!!!!!
3 października 2007, 19:33 / środa
Zastanawia mnie jedna sprawa... skoro bramy wejściowe otwierają o 13:15 a zamykają o 14:45, a wszyscy wchodzimy (na prostą, na zegar i na krytą) jednym wejściem od zegara... to zakładając 10 tyś ludzi (czyli łączną pulę biletów z karnetami, a przeciesz dochodzą jeszcze biuletyny)...wychodzi 111 osób na minutę do "odprawienia"...a oni jeszcze mówią o sprawdzaniu dokumentów tożsamości czy o filmowaniu...hyhyhyhy. Coś czuje że może być nerwowo przed bramkami ;)))))

TRÓJMIASTO JEST NASZE!! TRÓJMIASTO DO NAS NALEŻY!!!
3 października 2007, 19:41 / środa
huja tam beda sprawdzac
3 października 2007, 20:07 / środa
moze ktos przypomniec tekst piosenki w ktorym min. Pier*** klub rybaka wystepuje ?
3 października 2007, 20:43 / środa
zaspiewajmy Bracia razem gdynska arka kurwa jest
skurwysynski klub rybakow niema prawa w gdansku byc
niech przyjada a zajebiemy ich
nawet mała garstka gowna niema prawa u nas byc.
o to Ci chodziło??
niewiem czy dokladnie słowa skleilem,dawno to niebylo spiewane wiec dokladnie niewiem czy tak to szło! ale wiadomo o co chodzi:)
3 października 2007, 21:18 / środa
Witam,Starszy Lechisto :)
Jesli nie bedzie wiecej chetnych,do wieszania flagi EMIGRACJI,to co sie martwisz ?!
Powiesimy ja tylko MY :)
Niestety Max odpada,od rana bede na T29,trzeba troche pomoc Greengosom :)
Mam nadzieje,ze ''doczlapiesz sie '' odpowiednio szybko na stadion,zeby nie wyszlo na to,ze sam ja bede wieszal ? :)
Pozdrawiam.

LECHIA PONAD WSZYSTKO !!!!!
3 października 2007, 21:25 / środa
zeusik1 błagam nie pij. lodziarkę porównujesz do juve ?????????? Tylko w jednym mogą się z nimi równać, w ilości kupionych mecz !!!!!!

lodziarka to nawet nie klub. to kilka prostytutek z obwodnicy wejherowa, które za puszkę śledzi obciągają rybkom.
3 października 2007, 21:28 / środa
Hej te piosenki o ku**** i pie******* są dobre do trzepania konia a nie do kibicowania.Lechia potrzebuje dopingu żeby wygrać.Na derby Arkowcy szykują najsilniejszy skład jaki nie mieli od początku sezonu.Więc potrzebujemy dwunastego gracza a nie jebaków.
3 października 2007, 21:34 / środa
Ta piosenka chyba szła tak:

Zaśpiewajmy Bracia razem gdyńska arka kurwą jest!!!
Skurwysyński klub rybaków w Gdańsku czeka pewna śmierć!!!
Niech przyjadą a zajebiemy ich!!!
Nawet mała garstka gówna nie ma prawa zostać z nich!!!
3 października 2007, 21:41 / środa
kinio -tak dziekuje wlasnie o to :)
egzekutor-pilkarze potrzebuja i beda miec doping na najwyzszym poziomie
a o tekst spytalem bo wiercil mi glowe od rana ;)

seeeYou 10.10 godz:15.oo
3 października 2007, 22:47 / środa
Wyłapmy wszystkie "szprotki" na stadionie !!!!

Akcję pod takim tytułem nalezy przeprowadzić na naszym stadionie w dniu meczu !!!
Wiadomym jest, ze po za zorganizowaną grupą "bezdomnych" na T29 bedą chciały się pojawić pojedyncze "zbunkrowane" jednostki tej patologicznej organizacji. W związku z tym musimy wzmóc czujność i bacznie obserwować otoczenie. Szczególną uwagę należy zwrócić na te "pyski", które słabo dopingują lub nie posiadają widocznego "ID" w postaci biało zielonych barw. Szczęśliwym "łowco-wędkarzo-rybakom" należy ufundować specjalne nagrody !!!
P.S Osobiście marzy mi się aby w koszulkach o takiej treści nasi piłkarze wybiegli na murawę, a zabawę powinnismy zacząć od niejakiego pana Janusza W !!!

"...Oj arka, arka co z tobą będzie, gdy nasze Lechia bramkę zdobedzie..."
3 października 2007, 23:00 / środa
wg mnie kazdy kibic powinien miec sazlik, koszulke lub inny "gadzet" w naszych barwach
kazdy kibic bez - powinien byc podejrzany
powinna byc przed wejsciem na stadion selekcja (moga tro byc kolesie z GEDANII) :)
kto nie ma naszych barw powinien je zakupic!!!!!!!!
prawdziwy i szanujacy sie kibic z gdyni nigdy nie kupi np Bialo-Zielonego szalika, wiec nie wejdzie na stadion!!!!!!
3 października 2007, 23:12 / środa
zeto ale ty jednak gupi jesteś albo nie umiesz czytać!!! Gdzie ja szmaciarzy porównywałem do JUVE??? Ja tylko pisałem ze doping będzie zajebisty porównywalny z tym na Juve.
A jak nie umiesz czytac to i lepiej nie pisz!!!
3 października 2007, 23:15 / środa
...no wlasnie Zeto :)
3 października 2007, 23:28 / środa
prawdziwy i szanujacy sie kibic z gdyni nigdy nie kupi np Bialo-Zielonego szalika, wiec nie wejdzie na stadion!!!!!!

:) Te kurwy ze wsi są wstanie zrobić wszystko żeby nie dostać wpierdolu, ale jestem pewien że i tak im się nie uda :) tydzień do meczu a ciśnienie u wszystkich duże, kulminacja 10.10 na Traugutta oraz w promieniu 50km, będzie ładne pierdolnięcie !

A MY SWOJE !!!
3 października 2007, 23:55 / środa
Witam
Mam pytanko jak to jest z biletami dla osob spoza Gdanska , jestem z Gorzowa i tak mam w dowodzie :)) a byc tutaj i nie zobaczyc takiego spotkania, po tym co tu czytam tylko mam mala obawe przed byciem posadzonym za kogos z Gdyni , moze jakis sektor dla gosci :)) wydaje mi sie ze sporo osob z calej Polski chce zobaczyc taki mecz. Pozdrawiam
4 października 2007, 00:00 / czwartek
Witam
Mam pytanko jak to jest z biletami dla osob spoza Gdanska , jestem z Gorzowa i tak mam w dowodzie :)) a byc tutaj i nie zobaczyc takiego spotkania, po tym co tu czytam tylko mam mala obawe przed byciem posadzonym za kogos z Gdyni , moze jakis sektor dla gosci :)) wydaje mi sie ze sporo osob z calej Polski chce zobaczyc taki mecz. Pozdrawiam
4 października 2007, 04:04 / czwartek
stilon - jak nie bedziesz kibicowal niehonorowym to raczej nikt krzywdy Ci nie zrobi. Moze w ramach malego uklonu w strone gospodarzy jakis szaliczek na pamiatke (jak sam piszesz) tego wielkiego wydarzenia kupisz i zarzucisz na siebie.

Co do rozpoznania "obcych" to ja na swoim sektorze znam wszystkie "stale" geby w promieniu kilkunastu metrow. Niestety na derby przyjdzie duzo osob sympatyzujacych z Bialo-Zielonymi ktorzy na mecze regularnie nie chodza. I tu bedzie problem z rozpoznawaniem. Zostaje tylko rozpoznawanie zachowan w czasie naszych wybuchow radosci (mam nadzieje, ze bedzie wiele). Ja mieszkam i pracuje w gdyni, sporo osob z arki wie, ze jestem kibicem tej Jedynej i czesto ostatnio do mnie przychodza pytajac o bilety. Jedyne, co im mowie, to: "nie radze".

Co do przyspiewki "kto nie skacze ten za arka" to jest ona typowo sledziowa. W calym moim zyciu zdarzylo mi sie raz byc na meczu arki kiedy ich przeciwnikiem nie byla Lechijka. Poszedlem zobaczyc jak Legia ich zmiarzdzy i wtedy ta przyspiewka mi pasowala, nie skakalem, bo zdecydowanie w tym meczu bylem za Legia. Przyznac trzeba, ze ta przyspiewka porusza u nich caly stadion, lacznie z kryta. Mam nadzieje, ze 10.10 u nas tez caly stadion bedzie dudnil bez tego durnego tekstu.

Pozdrawiam.
"Lechia z Janova (teraz orlowa) to jest kibicow krolowa"
4 października 2007, 13:12 / czwartek
z ta selekcja to nie jest glupi pomysl...
przy bramie powinien stac "komitet powitalny" i "podsluchiwac"skad dany delikwent przybyl....slyszac gdynia,poznan itp-na boczek i kilka dodatkowych pytan-kulturalnie by nie obrazic gdynskich fanow Lechii lecz stanowczo ale to jesli naprawde beda sprawdzane dowody-w co nie wierze.

ps:celowo napisalem tez poznan bo bylem ostatnio w pyrlandii i kilku typkow wybiera sie incognito,maja juz bilety.zeby nie bylo:bylem-widzialem:)
pozdr
4 października 2007, 13:15 / czwartek
KTO SKACZE TEN NA SREBRZYSKO!!!

STOP PAJACOWANIU!!!

TYLKO ARKA MARSZCZY FREDA!!!cyt.TVN
4 października 2007, 13:36 / czwartek
davidg75 pomysl z komitetem powitalnym to brak szacunku dla Lechistów z Gdyni (do których sie zaliczam)
Nie mam zamiaru nikomu udowadniac, że nie jestem słoniem.
Jak juz w calości dotre z Gdyni na ten mecz to nie mam zamiaru stawac przed komisja egazminujaca moje przywiązanie do Lechii
Typowa propozycja z forum, mało życiowa...
4 października 2007, 13:41 / czwartek
Jeśli chodzi o "Kto nie skacze....." chcemy to wykorzystać, ale przeciwko Nim. W sensie mamy taki pomysł ale czy sie uda zobaczymy. Mam nadzieje, że Stara Gwardia będzie przychylna totalnemu obśmianiu ich z pajacowania :) Pozdrawiam
4 października 2007, 13:45 / czwartek
lysy82...jesli nie masz nic na sumieniu to nie masz sie czego obawiac-proste.jak juz dojedziesz i bedziesz na pelnej kurwie to rykniesz najwyzej zeby wszyscy spierdalali bo nie odpowiadasz za siebie:-)
a psychologicznie patrzac przylapany prawdziwy sledz zacznie sie jakac zaczna mu sie trzesc pletwy,byc moze sie zmoczy i tyle.
szacunek dla gdynskich Lechistow!!!
4 października 2007, 13:50 / czwartek
lysy, mam nadzieje ze na Dabrowie bedzie w srode bialo-zielono ;)
tez sie zastanawiam co poczne, jesli na bramie beda sprawdzali dowody i jaka bedzie reakcja na to, ze jestem z Gdyni. Mam nadzieje ze zadnych kretynskich komitetow nie spotkam ;)
4 października 2007, 13:54 / czwartek
Siema Lechiści, ślimaki,żurawie, zeta, no i witam castropa ( umyłbys w końcu tego laczka, bo przecież nikt z nas nie chce być bitym, zagrzybiałym 'kapciem"
Już 20 stron największej napinki, jaka kiedykolwiek została napisana na forach kibicowskich... Jestem ciekaw, dlaczego jeszcze waszym adminom nie padły serwery.
Tak poza tym, to przygotujcie coś extra kibicowsko, ( bo piłkarsko to mam pewne obawy)
Do zobaczenia w środę... chłopaki...
Jak zwykle Bez Napinki...
T.A.G.
4 października 2007, 14:02 / czwartek
Umyję po derbach, w końcu to wsytd chodzić po tak kulturalnym mieście jak nasz Gdańsk w obuwiu ubrudzonym żółto-niebieskim ścierwem
4 października 2007, 14:09 / czwartek
jatzi Dabrowa juz jest biało zielona :)
ale ja sie zastanawiam nad wyruszeniem na mecz z Gdańska, impreza u ziomków z Moreny i bezpośrednio na mecz :)
trochę długa droga na mecz od nas, poza tym za dożo ludzi na dzielni wie o moich "odrębnych" poglądach, trzeba dmuchać na zimne.

Powodzenia jatzi i do zobaczenia na meczu

ARKA DZIWKO DERBY BLISKO!!!
4 października 2007, 14:10 / czwartek
lechia arka juz nie dlugo z my swoje arka noje
4 października 2007, 14:11 / czwartek
"Kto nie skacze....." => muppet show i tyle w temacie
4 października 2007, 14:19 / czwartek
Sprawdzanie dowodów to jakis paranoiczny pomysł. Nieważne kto jaki ma adres, w jakim mieście mieszka, ale dla kogo bije jego serce.
A śledzi nie przed, a po meczu trzeba odławiać. Wiadomo, że nasza Lechijka zwycięży, więc jak ktoś bedzie wychodził ze spuszczoną głową, skwaszona miną czy zmętniałym wzrokiem to śledz musi być.
4 października 2007, 15:01 / czwartek
Arka się rozkręciła i na luzie odstawili 2 ostatnich przeciwników, wracają kontuzjowani a na derby nie trzeba przeciez specjalnej mobilizacji. Będzie bardzo ciężko ale nasi wiedzą chyba że wszystko mozemy Im wybaczyć ale nie braku zaangażowania!
Licze na walke na 150%, brak kompleksów w grze z faworytem i super koncentrację aby żadne babole nie przeszkodziły nam cieszyć się ze zwycięstwa!
Jeszcze 6 dni a nie potrafie myśleć o niczym innym :P
4 października 2007, 15:16 / czwartek
To jak nie jest sie zameldowanym w Gdansku to sie nie wejdzie?

I nie kupie biletow w sensie 'DLA KOGOS'?

Tylko na dokument od razu?
4 października 2007, 19:28 / czwartek
No i zajebiscie... wlasnie sie dowiedzialem ze w srode o 16.00 mam poprawke (3ci i zarazem ostatni termin na uczelni...) K U R W A ! ! !

przepraszam za niekulturalna wypowiedz ale jak tu sie nie zdenerwowac? :(
4 października 2007, 19:40 / czwartek
olej to !! wyksztalcenie nie piwo, nie musi byc pelne !! =)
4 października 2007, 19:47 / czwartek
Nie wiecie moze czy TVP3 bedzie relacjonowac mecz? Niektorzy niestety pracuja do pozna...
4 października 2007, 19:54 / czwartek
TVP Sport bedzie transmitowac na zywo, na TVP3 moze bedzie retransmisja.
4 października 2007, 20:35 / czwartek
A co z nagłosnieniem gniazda...?

...
4 października 2007, 21:14 / czwartek
panowie i panie :) mamy hit derbowy

odnośnik

<hahahaha>
4 października 2007, 22:02 / czwartek
mam pytanie gdzie czy i gdzie mozna kupic jeszcze bilet na mecz??nie dawno przyjechalem do gdanska i z checia poszedlym na mecz z arka
4 października 2007, 22:09 / czwartek
ja pierdole Kubickiego zatrzymali!!!!

odnośnik
4 października 2007, 22:13 / czwartek
oj madian, madian ale ty szybki jesteś:))) cały ątek jest już na ten temat
1 ..... 18 19 20 21 22 ..... 32
Copyrights lechia.gda.pl 2001-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.
kontakt | 0.021